Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet még baba ebből a terhess...

Lehet még baba ebből a terhességből? 8 hetes kismama a feleségem, mai uh eredmény 10mm petezsák, szikhólyag. Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Sziasztok. Előzményként szeretném, ha tudnátok, 2 missed ab, és egy egészséges 3 kisfiú után tartunk itt jelenleg. A két ma után elvittem a feleségem a debreceni klinika meddőségi osztályára kivizsgálásra, ahol kiderült, hogy a ciklusának abban a szakaszában amikor mérték alultermelődött a sárgatest hormon. Az én spermáim rendben voltak. Mire végére értünk volna a teljes kivizsgálásnak, megfogant gyönyörű kisfiunk. Napi 2x2 utrogestánt kaptunk hüvelyi kúp formájában. Következzen a lényeg. Július hónapban a feleségem, akit ezek után csak G-nek hívok, elsején kezdett mensizni, ami 7 napig tartott, ami már kisfiunk születése óta beállt, és szépen minden hónapban pontosan meg is jött. G szépen minden hónapban tudatta velem mikor van peteerese, ami mindíg ciklus közepén meg is érkezett. Ez Július hónapban is így volt. Viszont 22- én hajnalban úgy döntöttünk azzal a tudattal, hogy sok esély nincs a fogantatásra, hogy belevágunk újra. Eltelt kettő nap, G nagyon rosszul lett, hányt, hasmenése volt. Ő szerinte a gyomranak nem tetszett az előző napi lángos. Aktus után 10 nappal, egy 10-es erősségű tesztet csináltunk, de épp hogy láttunk valamicske vonalat ha még jól oda kepzeltük, akkor főleg. Ekkor vártunk még 9 napot és az aktus után 18 nappal egy clear blue teszt kimutatta, hogy 2-3 hetes terhes. Nagyon boldogok voltunk. Elmentünk másnap uh-ra, ahol lenyegeben megvastagodott méhnyakat(?) találtak, ami 15mm volt. 1 hét múlva visszarendeltek, plusz felírták a progeszteron gyógyszert. Napi 2x1 400mg. Sajnos 2 hét múlva a doki nem rendelt, ezért ma elmentünk egy másik doktorhoz, aki 10mm petezsákot talált, plusz szikhólyagot. Itt jön a probléma, hogy naptár szerint 8 hetes 1 napos volt, amihez tény, ez a terhesség über pici. Viszont ahogy szamoltunk vetettünk nem normál időbe fogant, hanem mensi előtt pár nappal. Félünk. G nem szeretné újra átélni azokat a borzalmakat amiket már kétszer. Doki szerint még bármi lehet. Nagyon hátul tapadt meg, hüvelyi ultrahanggal is alig találta meg. De meglett. Bízni szeretnénk a legjobbakba, hogy ez egy késői fogantatás. Az se biztos 22-én megfogant. Lehet 3 nappal később, és akkor már tényleg ott vagyunk, hogy majdnem mensi. Csajok, anyukák, tapasztalatokat várok.

2016. aug. 27. 23:45
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Kicsit talán későn válaszolok. Jelenleg hat hetesek vagyunk 10mm petezsák. Annyira hátul van hogy alig találták meg és épphogy elkapták a szivhangot. Aztán el is vesztette a doki. Szerinte túl pici a petezsak és hogy nem kellene ennyi idősen ennyit turkálni. Szerintem ezzel a mkndtataval el is veszitette a pácienst.
2018. nov. 28. 22:26
 22/22 anonim válasza:
Szia! Megkérdezhetem, hogy mi lett azóta? Sajnos nekem 2 orvos múlt héten megtalálta a petezsákot, ma viszont már nem látták. Elképzelhető, hogy annyira hátul tapad meg, hogy nem találják? Köszönöm, ha válaszolsz!
2019. nov. 11. 17:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!