Most voltam Uh-on.5hetes 6napos vagyok és nem látszott még magzat. A petezsák 20×14mm és szikhólyag is látszott. Nagyon aggódom, mert volt már elhalt terhességem. Ez normális eredmény?
Ne aggódj, normális. Attól is függ, hogy látnak-e valamit, hogy milyen gyakorlott a doki, milyen minőségű az UH gép.
Legyél türelemmel...én egy hét múlva visszamennék, hogy megnyugtassanak:)
Én 5 hetes lehettem, amikor pozitív lett a tesztem és felhívtam a dokit. Ő azt mondta, hogy majd 1 hét múlva menjek, akkor tuti, hogy látni fogja az embriot.
Szerintem Nálad is fog látszódni, de még várnék a helyedben pár napot, és akkor mennék el újra egy UH-ra.
Nyugi! Ne aggódj! :)
Szia
Nyugi nekem 5 hetesen még csak petezsák volt és azt írta a papíromra, hogy embriócsomó sejthető. A 7 héten mentünk már volt szívhang is! Minden rendben lesz pihenj sokat! 32 heteske
Szerintem se aggódj én 5hetesen voltam előszőr amikor még csak petezsák volt,szikholyag sehol.Majd 9hetesen mentem akkor már volt szivhang is.
Mondjuk engem eléggé ijesztett a doki hogy nincs szikholyag fene a képét most meg már 4hónaposak vagyunk:)
A petezsák meg a szikholyag szerintem nagyon jó jel.Én drukkolok neked:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!