Missed ab? Nem nőtt a petezsák.6hetes kismama vagyok. Az orvos művi befejezést javasolt. Az napra. Kértem egy hetet, hátha nőne még. Még ha esélytelennek is tartja. Azt mondta, h nem mehetek többet abba a kòrházba, mert ellenkeztem.
Menjek máshova ha vérzés,vetélés lenne v műtét.Konkrétan elküldött.
Nem adott időpontot egy hét mùlvára.Ezt negteheti?
Papírforma szerint már majdnem 7 hetes voltam, mikor orvoshoz mentem. Nem volt sem embrió, sem szívhang csak a petezsák. Az orvos nem ijesztgetett, hanem visszahívott 10 nap múlva. Volt szívhang, azóta minden oké, 2 napom van a kiírt dátumig. A folyadékkal telt képlet lehet ártalmatlan dolog, de mihamarabb keress fel másik orvost!
Kérdésedre válaszolva: nem, ezt nem teheti meg. Sem azt, hogy "kitilt" a kórházból, sem azt, hogy így bánik veled. De ne menj vissza hozzá semmiképpen...
Aki vizsgált ma, az osztályvezető főorvos.Ő küldött el.A többi nőgyògyászhoz sem szeretnék ott menni. Együtt dolgoznak,egy osztályon.
Holnapra kaptunk időpontot gyulára.
Sìrással küszködtem,szòhoz se jutottam.A hormonok is tombolnak bennem.Itthon kezdtem el agyalni,h mit is tehetnék.Olvastam a betegjogi képviselésről.Bizonyìtani kell,h mit mondott,minden hangnembe és h kitiltott..Igy nem lehet viselkedni.Tegnap is voltam bent vérvételen és uh-on.Borìtékkal köszöntük meg,h mehettem vizsgálatra
Akkor nem küldött el.Vigyorogva tette zsebre.
te ezek után még pénzt adsz neki???? ne is haragudj, de pontosan az ilyen viselkedés miatt merik ezt megtenni. Mert lehet ősparaszt, és utána még a zsebét is megtömik...
Más. Van a fészen egy csoport, más állapotot a szülészetben néven, érdemes lenne nekik megírni
A borîtékot hamarabb kapta meg hálánk jeléül,h foglalkozott velem.
(Ami egyébként kötelessège)
Az,h elküldött az utána volt.
Megnézem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!