Van itt olyan anyuka akinek egyszer fiút egyszer lányt mondtak a baba nemére? Mikor derült ki az igazság?
Nálunk az a helyzet hogy 17hetesen orvosom 90%ra fiút mondott.
18.héten kivacsiságből elmentünk egy 4D baba mozira , ott 100% lányt mondtak. Itt kaptunk a kis lába közéről is képet ott nem látszott kukac.
Na ma ismét 20.hetes vizsgálaton a nőgyógyászom kisfiút mondott.
Természetesen mindegy mi lesz a kisbaba , csak kapkodjuk a fejünket , első babánk igy nekünk ez most nagyon nagy izgalom :)
Rosszindulatú kommentek kíméljenek , csak tapasztalatokra , hasonló történetekre lennénk kiváncsi :)
Köszönöm !
Az első gyerkőcnél volt hasonló, bár ott nem változott a dolog, hanem egyszerűen nem látszott sokáig. A 34. héten mondta 80%-ra a doki, hogy szerinte lány, de azért inkább uniszex legyen a babaszoba. Mikor megszületett, nem is az volt az első kérdésem, hogy jól van-e, hanem, hogy ugye lány? 😂
Egyébként az egyik barátnőm most szült 2 hete, végig tutira fiút mondtak nekik, de kislány lett.
Jaj, ne idegesits!!!
15 es 16. heten is kisfiut tippelt a nodokim, 18 hetes genetikai uh-n 100% kislanyt mondtak, es latszott is a kis puncija.
De ma megyunk ujra az orvosomhoz, rettegek, nehogy fiut mondjon ismet :)
Nekunk 2. baba!
Utolso , mi is elvileg láttuk a nunit 😀
Férjem azzal viccelődik hogy 2en vannak 😀
Egyèbkent én mar csak akkor hiszem el ha kijön
Ha megtudsz valami biztosat írd már meg nekünk, kíváncsi lennék kinek is volt igaza.😁
Én 30 hetes vagyok eddig 3x mondta a doki hogy kislány, sőt még képet is kaptam a nuniről, remélem nem igy marad mert megvettünk már majdnem mindent és sok benne a rozsaszín csajos dolog.😅😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!