A mellfeszulés törvényszerű a terhesség korai szakaszaban?
Ez is olyan dolog mint a hányinger-hányás.Aki szerencsés az megússza aki nem az szenved sajnos.Első terhességemnél nem emlékszem hogy lett volna mell feszülés és fájdalom.Most pedig kezdettől kezdve majd meg veszek tőle.
Lehet neked van valami más ami másnak nincs ;)
Én csak szülés utàn éreztem mell feszülést de azt is csak két szopi közt mert annyira tele voltam. Kb.6 hónapos volt a fiam amikor egy ér elkezdett làtszódni úgy hogy ezek nem törvényszerűek. Ja és ennek ellenére annxi tejem van meg most is hogy simán tudok fejni is ha kell.
10 honapos màr a fiam úgyhogy ezen se aggódj!
Szia kedves kérdező!
7+4hetes kismama vagyok de nekem az elején volt mellfeszülés és puffadás de ezek meg szüntek ugyhogy,most semmi tünetem nincsen még meg is ilyedtem hogy,valami baj történt odabent de ma megnyugtatak hogy nincsen semmi baj a tünetek jönnek mennek! Ja ikreket vàrok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!