Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek terhesen volt körömgomb...

Akinek terhesen volt körömgombája mivel kezelte?

Figyelt kérdés
Locerilt hasznaltam jó volt,de most 7 hetes vagyok es vagy 2 hónapja nem használom. Brutál el kezdett a körmöm állapota romlani. Van erre orvosi megoldás? Teafaolaj,grapefruit olaj meg ecet is megy,reszelem serényen,de ez kevés. Orvos tud vele valamit kezdeni terhesen?
2019. máj. 3. 19:01
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
hidrogénperoxid
2019. máj. 3. 19:11
 2/15 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem is körömgombám van! 6 hetes terhes vagyok! A scholl körömgomba elleni ecsetelőt használom! A dokitól megkérdeztem, azt mondta használhatom! Sokat javult tőle a körmöm! De most fogom majd kipróbálni a körömprotézist,mert ugye én teljes egészében a sárga részt eltávolítottam,és hiányos a körmöm! Havonta kell majd járni vele,de a gombát is fogják kezelni! 2e ft/köröm

Kiváncsi vagyok milyen lesz!

Május végén csináltatom,ha gondolod majd megirom a végeredményt! 😘

2019. máj. 5. 16:53
 3/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Belinkelnéd a schollt illetve nagyon érdekelne majd a tapasztalatod. Akkor a schollt tuti lehet? Azt hittem egyiket sem.
2019. máj. 5. 20:59
 4/15 A kérdező kommentje:
Időközben megtaláltam az ecsetelőt.
2019. máj. 5. 21:04
 5/15 anonim ***** válasza:

Ne haragudj,nem voltam fent a gyakorikérdéseken! 😔

Mikor mész legközelebb dokihoz?

Kérdezd meg te is a dokidtól,biztos ami biztos alapon,rábeszélni nem foglak,hogy használd

Én azért használom,mert tényleg ha nem használnám,nagyon ronda lenne a körmöm!

2019. máj. 6. 17:05
 6/15 anonim ***** válasza:

A tapasztalatom pozitiv! De arra figyelj,hogy ugy használd,ahogy le van irva az utasításban!

Én már a 4. Ecsetelőt vettem meg,szépen nő lefele a körmöm! Lassú folyamat,türelmesnek kell lenni! Ahogy említettem,én kipróbálom a körömprotézist is,de mellette fogom kenni!

Az első,és a legfontosabb dolog a sárga részt teljesen vágd le a körmödről! Majd ugye reszelgetni kell,majd rá az ecsetelőt,hagyni kell megszáradni!

Az ecsetelőhöz adnak 5db reszelőt,nekem nem volt elég,mert mindennap reszeltem,hogy bejusson a köröm belsejébe az a folyadék..igy hatásos!

Ezt kb.2hétig csináltam,a reszelgetést,majd utána,mára már csak heti egyszer reszelem meg jól!

Másfél hónapig simán elég ez az ecsetelő!

Remélem tudtam segíteni,ha bármit szeretnél még kérdezni,irj bátran,akár privátban is tarthatjuk a kapcsolatot!

Szép estét kívánok neked! 😘

2019. máj. 6. 17:12
 7/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Teljesen sajnos nem tudom kivágni mert nekem a köröm két széle végig sárga.érdekes mert az eleje,közepe nem.csak a szélek. De reszelem. Mev fogom kérdezni a dokim és bőrgyógyászhoz is megyek őt is. Köszönöm szepen.
2019. máj. 6. 20:27
 8/15 anonim ***** válasza:

Doki jo otlet, mert lehet itt mar belsoleg is szembe kell szallni a gombaval.

Egyel minel kevesebb cukrot, f.lisztet, tejtermeket es minel tobb granatalmat!

Amugy jo dolgokat irtak elottem es te is csomo jot hasznaltal, de ha ezek kevesek, tenyleg majd a doki oldja meg! ;)

2019. máj. 9. 07:12
 9/15 anonim ***** válasza:
Lézer?
2019. máj. 10. 10:00
 10/15 A kérdező kommentje:
Terjesen nem lehet se lézer,se gyógyszer
2019. máj. 10. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!