Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitől lehet hányingerem...

Mitől lehet hányingerem 38hetes terhesen?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 30. 22:17
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de nekem is van 39 hetesen. Főleg este tör rám. Sokszor gondoltam, hogy elkezdődik valami, de mindig elmúlt, ilyen hullámokban jön. Egyébként simán lehet ilyenkor is hányós-hasmenős vírust elkapni, nem tudom neked milyen jellegű hányingered van. Én már arra is gondoltam, hogy a baba nyomja nagyon a gyomromat, bár nekem a napokban nagyon leszállt a pocakom, ezért nem hiszem. Lehet, hogy hormonális? 🤔
2019. ápr. 30. 22:24
 2/10 anonim ***** válasza:
10%
Nem is tudom...terhesen...
2019. ápr. 30. 22:35
 3/10 anonim ***** válasza:
10%
Tán még a hasad is nő? Őrület!
2019. ápr. 30. 22:36
 4/10 anonim ***** válasza:
65%
Na úgy látom, a két utolsó válaszoló vagy sosem volt terhes, vagy rohadtul unatkozik. Nekem soha egyetlen pillanatig nem volt hányingerem a terhességem elején, nem voltam szagérzérzékeny, nem émelyegtem, totál kimaradt az egész fázis. Emiatt is furcsállom, hogy most a 38-39. héten viszont elő-előjön a hányinger. Vagy a hormonok szórakoznak, vagy nyomja a gyomrod a baba, ne aggódj :)
2019. ápr. 30. 23:03
 5/10 anonim ***** válasza:
91%
Felnyomja a baba a gyomrod...
2019. ápr. 30. 23:36
 6/10 anonim ***** válasza:
Pedig ugazuk volt. A baba nyonja a gyomrotokat. Ennyi
2019. máj. 1. 06:40
 7/10 anonim ***** válasza:

"Na úgy látom, a két utolsó válaszoló vagy sosem volt terhes, vagy rohadtul unatkozik. Nekem soha egyetlen pillanatig nem volt hányingerem a terhességem elején, nem voltam szagérzérzékeny, nem émelyegtem, totál kimaradt az egész fázis. "

Na úgy látom, hogy te meg sosem olvastál utána ez ügyben. A fent leírt tünetek terhesség esetén előfordulnak. Azért volt az előző kettőnek olyan irónikus a válasza, de te még ezt sem értetted...

2019. máj. 2. 10:35
 8/10 anonim ***** válasza:
Neked nem tudom mi bajod van, komolyan :D Vegyél be egy lesz@rom tablettát, segítene hidd el. Direkt azért odaírtam (csak te meg ahogy nézem lusta voltál továbbolvasni) hogy mivel nekem SOHA nem volt hányingerem a terhességem alatt, PONT EZÉRT furcsállom, hogy most jön elő -> ergo tökéletesen tisztában vagyok vele, hogy a terhesség okozhat hányingert. Amúgy meg azóta voltam dokinál és felvilágosított, hogy hormonális okai vannak az ilyenkor jelentkező hányingernek, főleg mert annyira lent van már a baba, hogy köze nincs a gyomromhoz, tehát nem ő nyomja. A kérdezőnek meg biztosan jól estek a remek ironikus válaszaitok. Ha normálisan nem tudtok válaszolni, akkor sehogy ne tegyétek. Bár ti idáig nem terjedtek, ahogy elnézem.
2019. máj. 2. 11:05
 9/10 anonim ***** válasza:

Látom még mindig magadból indulsz ki:

"Az egyik elmélet egy evolúciós alkalmazkodási folyamatot lát a rosszullétek mögött: eszerint a szervezet így védekezik a magzat egészséges fejlődésére esetlegesen veszélyes mérgek ellen. Azzal a jelenséggel magyarázzák az elméletet, hogy a terhes nők nagy százaléka éppen az olyan ételektől undorodik meg, amelyek ételmérgezést okozhatnak - a hústól, tojástól, haltól és a kávétól."

Tehát a hányinger nem feltétlenül attól van, hogy a magzat nyomja-e a gyomrot vagy sem. Ezért írtam, hogy olvassál is ne csak a saját tapasztalatodból meríts, mert rajtad kívűl van még sokmillió terhes nő akik ne feltétlenül úgy "működnek", mint te.

Az meg külön p.r.sztság hogy aki mást ír, mint amiről te tudsz na az talán nem is erre a földre való szerinted...

gratulálok...

2019. máj. 2. 11:23
 10/10 anonim ***** válasza:
rosszat ettél baba nyomrodat rugdosa vagy nyomja
2021. szept. 21. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!