Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » ´természetes az ha 4 hetes...

´természetes az ha 4 hetes terhesen sincs hanyingerem, és rosszul sem vagyok?

Figyelt kérdés
2011. márc. 24. 07:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

igen!!

de a 6-7 hét környékén ez megváltozhat...kívánom ne így legyen !!

2011. márc. 24. 07:11
 2/11 anonim ***** válasza:

Szerintem is normális, nekem is csak az 5. héten kezdődött, de 13.-ra szerencsére elmúlt. Reméljük, nálad egyáltalán nem lesz!

És gratulálok:)

2011. márc. 24. 07:13
 3/11 anonim ***** válasza:

Nekem semmi bajom nem volt az egész terhesé alatt.

Most én is kb 4-5 hetes állapotos vagyok, de szerencsére most sincs semmi:-D

2011. márc. 24. 07:34
 4/11 anonim ***** válasza:
Én az elsővel sokat voltam rosszul, még a 23. héten is hánytam, most 6 hetes vagyok, és semmi tünetem. Remélem így marad!
2011. márc. 24. 07:45
 5/11 anonim ***** válasza:

Igen, természetes! (én a helyedben örülnék neki :)))

24 hetes vagyok és bizony néha még most is kidobom a taccsot:(

Kellemes babavárást, csodálatos 9 hónapot kívánok neked és ha elérkezett az idő, könnyű és komplikációmentes szülést!

2011. márc. 24. 08:19
 6/11 ketteske ***** válasza:
Nekem sem voltak rosstulléteim. Mind a 3.-at megúsztam.
2011. márc. 24. 08:21
 7/11 anonim ***** válasza:
Két gyerkőcöm van egyiknél sem volt semmi bajom, csak az elsőnél hánytam egyszer az 5. hóban de azt azóta sem tudom mitől volt (valószinű az aznapi kaja lehetett). Örülj neki hogy jól vagy. Gratulálok a babához.
2011. márc. 24. 08:22
 8/11 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Nekem csak enyhe émelygés-féléim vannak, meg nem igazán kívánok semmit, 6 hetes vagyok.

Bocsi, hogy belekérdezek, de a cicifájdalommal hogy álltok??? Nekem a 4. héten nagyon fájtak, azóta csak gyengült ez az érzés, most szinte eyáltalán nem érzem. Ez normális ugye?

2011. márc. 24. 08:25
 9/11 A kérdező kommentje:
A cicieim sem fajnak nagyon,egy kicsit erzekenyebbek,de visszont egy picit olyan erzesem van,mintha görcsölnék.Mitol lehet ez?Tágul a méhem?
2011. márc. 24. 08:44
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekem sem volt semmilyen rosszullétem. Kb 1 hétig fájt a cicim és ennyi! A hasad azért fájhat mert nő a méhed! Boldog babavárást! :)
2011. márc. 24. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!