Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit csináljak a jószándékú,...

Mit csináljak a jószándékú, de idegesítő rokonokkal?

Figyelt kérdés
A férjemmel babát várunk és a családja nagyon segítőkész, szinten mindent meg akarnak venni, nagyon kedvesek, de emiatt kimaraunk abból az élményből, hogy a férjemmel kettesben járkáljunk a boltokban babacuccok után. A vásárlások mindig össznépi megmozdulások arról nem beszélve, hogy sok felesleges dolgot vesznek kérdezés nélkül. Pl. már azt a ruhát is megvették, amiben majd hazahozzuk a kórházból. Amiben meg más véleményen vagyok, elkezdenek vitázni róla. De könyörgöm, ez a mi gyerekünk lesz! Hogy állítsam le őket?

2019. márc. 19. 12:16
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Igen, az ő családja, de egyáltalán nem ezt szokta meg, csak nemrég óta lettek ilyen támogatóak. Aminek nagyon örülünk, csak jó lenne megtalálni az arany középutat.
2019. márc. 19. 14:44
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
a férjed egyáltalán akar kettesben boltokba járkálni és cuki-muki babaruhákat válogatni szín, minta, illat és cukiság-faktor szerint? nem lehet, hogy neki ez egyáltalán nem móka, ezért pedig igenis praktikus, hogy amit csak lehet, hordjon össze a család, majd a hiányzókat megveszitek ti?
2019. márc. 19. 15:08
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy ez most kicsit idegesítő, de nézd a jó oldalát, ha ilyen lelkesek, később kiviszik a babát sétálni, vigyáznak rá. Kérj tőlük olyan dolgokat, amikből mindegy, hogy milyet vesznek.
2019. márc. 19. 15:39
 14/14 A kérdező kommentje:
Tény, hogy kettőnk közül én vagyok a lelkesebb a babacuccokat illetően, pár nagyobb dolgon kívül (babakocsi, kiságy, ilyesmi) rám bízza a választást. Megértem őt is... Meg a rokonokat is, végülis jó érzés, hogy ilyen lelkesek. :-)
2019. márc. 19. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!