Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák akik a végén vagytok,...

Kismamák akik a végén vagytok, titeket nem irritál ez az "egyben vagy még" kérdés?

Figyelt kérdés

Ki volt az a hülye aki kitalálta, és pont "egyben vagy még"

Szülés után szétesik a kismama és már nem lesz egybe :D

Meg különben is, látja mindenki hogy nem szültem még minek kell megkérdezni, vagy úgy gondolják szülés után sörhasat növesztettem. 39 hkm

Tudom-tudom sok bajom van :D de már nem szeretek sehova menni a hülye kérdések miatt.

2013. szept. 20. 08:42
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
75%

Hú bár most a 3.-al még az elején vayok, de tudom mennyire idegesítő ez a kérdés, az elsőnél zaklattak ezzel folyton, kb a 37. héttől (40. héten lett meg) A végén már azt mondtam, hogy aki még 1X megkérdezi annak azt sem fogom megmondani, hogy ha megszületett a gyerek. leálltak :)

Ami a tartalmat illeti nos biztos arra gondolnak, hogy szülés után már nem egyben, hanem kettőben vagytok mármint te és a gyerek külön.

2013. szept. 20. 08:45
 2/18 A kérdező kommentje:
Igen az lehetséges de akkor se valami értelmes a kérdés szerintem :D
2013. szept. 20. 08:48
 3/18 A kérdező kommentje:

Jah és még annyit szeretnék kérdezni hogy most én mit mondjak erre, mert hát látszik rajtam hogy "egyben vagyok"

akkor minek kérdezik?

2013. szept. 20. 08:51
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan én vagyok furcsa, de engem nem zavartak sem az "egyben vagy még" kérdések, sem később a "jó baba-e" kérdések és társaik. Úgy vettem, hogy az illetőt érdekli hogy vagyok/vagyunk és nekem ez jól esett. Nem kell ezekbe rosszat belelátni, ha senki nem kérdezne semmit akkor meg az lenne a baj. Azok a fránya hormonok az okai a kismamahisztiknek :-)
2013. szept. 20. 08:54
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem zavart,inkább örültem neki,hogy érdeklődtek,hogy mindenki mosolygott,mikor meglátott,annyira szerettem ezt az állapotot,semmi sem zavart,ami a babával volt kapcsolatos.Inkább oda kellett figyelnem,hogy nehogy én beszéljek róla túl sokat.:) Alig vártam,hogy kérdezzenek valamit és mesélhessek.Ez talán az első baba izgalma volt,nem tudom,de most újra állapotos vagyok és megint csak nagyon örülök,ha észreveszik.

Az egyben vagy kifejezés szerintem nem bántó,inkább arra utal,hogy most még egy test vagytok.Szerintem,aki ezt kérdezi,úgy,hogy lát is téged,inkább azt akarja tudni,hogy mikorra várható a szülés.Ez pedig izgalmas és szerintem a 37.hét után kevés kismama van,aki nem gondol erre állandóan.

2013. szept. 20. 08:54
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki más ezek szerint én olyan voltam, mint te (agresszív kismama :)) biztos a hormonok miatt, mert szülés után elmúlt az agresszió és egy mai napig tartó hitperérzékeny korszak kezdődött. Tiszta ciki olyan vagyok, mint anyám mindenen tudnék bőgni, de persze türtőztetem magam :) De ha egyedül vagyok :) még a legbénább reklámon is sírva fakadok :)
2013. szept. 20. 08:57
 7/18 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat

Hát nem vagyunk egyformák én nem szeretek a középpontban lenni és nem hiszem hogy mindennap megkéne kérdezni ezt.

Én sem tudom még hogy mikor nem leszek "egyben" :D

Nekem akkor is elég vicces ez a kifejezés.

2013. szept. 20. 08:58
 8/18 anonim ***** válasza:
Erre azt válaszoltam,hogy egyelőre egyben,de már alig várjuk,hogy láthassuk őt.Értékelni kell a figyelmességet,mert ez az,még,ha sután is hangzik.
2013. szept. 20. 09:01
 9/18 A kérdező kommentje:
Jó persze gondolom nem rossz szándékból kérdezik, de engem valamiért akkor is irritál.
2013. szept. 20. 09:02
 10/18 anonim ***** válasza:
47%

Nyugi... Már engem is néha kiakaszt...

Főleg, amikor a rosszabb indulatúak még arcot is vágnak hozzá, és utána megjegyzik, hogy huuuu tuti fog fájni nagxon.

Én erre ennyit válaszolok:

-valóban? Szerintem jobban fáj annak, akinek nem lehet! Máskülönben a föld kihalt volna, ha annyira de borzalmas lenne.:D

Még van 6 nap a kiírtig. Kitartást!!

2013. szept. 20. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!