Kismamák akik a végén vagytok, titeket nem irritál ez az "egyben vagy még" kérdés?
Ki volt az a hülye aki kitalálta, és pont "egyben vagy még"
Szülés után szétesik a kismama és már nem lesz egybe :D
Meg különben is, látja mindenki hogy nem szültem még minek kell megkérdezni, vagy úgy gondolják szülés után sörhasat növesztettem. 39 hkm
Tudom-tudom sok bajom van :D de már nem szeretek sehova menni a hülye kérdések miatt.
Nekem fájni nem fáj sehol :)
Még 7 nap van a kiírtig vagyis pont egy hét.:)
Engem soha nem zavart ez a kérdés. Pedig a 36. héttől minden nap megkérdezték a munkahelyemen, holott amúgy látták , hogy megvan még a hasam. Mégis mit kérdezzen? Na, még mindig nem szültél meg? Ha meg nem kérdez rá, hogy mi van veled, akkor azért illetlen...
Biztosan a hormonok okozzák azt, hogy zavar a kérdés, esetleg te is szeretnél már túllenni rajta. Szerintem viszont fogd fel kedveskedésnek az ilyen kéréseket.
Elhiszem, hogy unalmas ugyanazt a kérdést századjára hallani, de örülj neki, hogy érdeklődnek felőled.
És aki kérdez, az honnan tudná, hogy előtted már 99-en kérdezték ugyanezt.
A hozzád hasonló kismamák megérdemelnék, hogy rájuk se hederítsenek.
Köszi a válaszokat
De szerintem nem kéne ezen kiakadni :)
Nem vagyunk egyformák én terhesség előtt sem szerettem ha idegenek érdeklődnek a magán életem felől, szerintem ez egy hülye kérdés és kész aki szereti ha kérdezgetik az meg szeresse aki nem az meg ne szeresse ettől még senki nem lesz hisztis vagy egyéb csak esetleg kicsit antiszociális.
Én nem szeretem ha pátyolgatva vagyok ha megszültem akkor azt úgy is tudni fogja mindenki ha nem az meg látszik.
Szerintem ne kérdezzenek semmit ha értelmeset nem tudnak, nem arról van szó hogy minden idegesít, de ehelyett a kérdés helyett valami értelmeset is kérdezhetnének.
Pl akkor már ha látják hogy még igen "egyben vagyok" akkor kérdezzék azt mikor fogok szülni ennek több értelme van :D
Még egyszer köszi a válaszokat mindenkinek megy a zöld kéz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!