18 hetes kismamák hol tartatok a terhességben? Mennyit híztatok? Érzitek már a kis babát? Kiderült már a pici neme? Mekkora a pocitok (kb. )?
Figyelt kérdés
Én most vagyok 18 hetes és igazából nem érzem magam terhesnek :( idáig 2-3 kg híztam, az étvágyam sem nőtt annyira - mint az első babámnál - a pocim meg kb akkora mint egy sárga dinnye. Ráadásul a picit sem érzem még. Ti hogy álltok ezekkel a dolgokkal?2013. szept. 17. 17:02
1/3 anonim válasza:
Nekem már szép kerek a hasam és néha akkorát rúg a pici, hogy összerezzenek. A nemét még nem tudom. Elég sokat híztam., ezért diétára fogtak. A héten töltöm a 19. hetet és pénteken lesz a genetikai uh. Az AFP eredményem hál'Isten jó lett :-)
2/3 anonim válasza:
En a 17. hetben vagyok. 1,5 kg-ot hiztam. A pocakom nekem is kerek. A picit 2 alkalommal ereztem eddig. Jovo heten megyek gentikai UH-ra. Termeszetes, amiket erzel ill nem erzel, szerencses vagy, hogy konnyu a terhesseged. :-) Minden jot kivanok Neked! :-)
3/3 anonim válasza:
én sem érzem magam terhesnek mióta elmúltak a tüneteim.nagyon sokat érzem a hugyhólyagom feszülni,sokat is károk a mosdóba,elvileg a pici csücsül a hólyagomon:) sokat viszket a mellem,a hasam,de ezeken kívül semmi gondom már:) emiatt is néha rosszak jutnak az eszembe.Jövőhéten leszek 16 hetes és 4 hete nem voltam ultrahangon.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!