Valaki adjon tanácsot, terhességben!?
Őszintén?
Ha valaki egészségügyileg sem, anyagilag sem érzi úgy, hogy be bírná vállalni a babát, akkor szerintem nem lenne okos döntés bevállalni.
Én elhiszem, hogy megszakad a szíved. De akkor nem fog, ha majd nem tudjátok fizetni a számlát, vagy nem tudjátok megadni neki az alapvető dolgokat? Nem kell gazdagnak lenni ahhoz, hogy valaki gyereket vállaljon, de azért kell lennie egy alapnak, hogy a családnak ne kelljen nélkülözni. És ha ez nincs, akkor sajnos nem szabad bevállalni. De ez csak az én véleményem.
Mert már most, 3-an nem jöttök ki anyagilag, akkor 4-en fogtok? És hiába pl. babakocsit, ruhát mondjuk egyik megörököl a másiktól, de pelenkát, tápszert meg kell venni a kicsinek, ami nem kis pénz, ha beteg a gyógyszereket majd ugyanúgy meg kell venni, és már nem csak 1 gyereknek, hanem kettőnek. Ami megint csak nagyon sok.
Mindegy, pontozzatok le, de én nem vállalnám be.
Kedves 3. válaszoló. Nem hiszed el, de vannak olyanok, akik védekezés mellett maradnak terhesek. Nekem sajnos januárban volt egy abortuszom, kiszakadt a gumi....de azt gondoltuk , nem lesz baj, hisz lassa meg kell jönnie, 4-5 nap...nem így lett sajnos....szóval nem kell rögtön rágni a másikat....
Kedves kérdező!
Ezt sajnos neked kell tudnod, hogy anyagilag hogy bírnátok! Az első szülésből ne indulj ki, barátnőm majdnem ott maradt az asztalon az elsővel, a másodikkal meg épp hogy beért :) Olyan gyorsan jött neki, ideje sem volt gondolkozni!!! Szóval ne a szüléstől félj, hanem az anyagiaktól. 2014. évben emelik a gyedet, a tgyást, mindent. Elvileg ha elfogadják, akkor több 10 ezerrel lehet több a pénz, mert a párod is többet igényelhet majd vissza az új törvények szerint. Az már segítség, ha meg van a baba kocsi, a kis ruhák, stb. Amíg szoptatsz, addig is minden oké, nem nagyon kell peluson kívül másra költeni. Ha úgxy érzed, hogy egészség ügyileg bele mersz vágni, és az anyagiakkal is meg tudsz bírkózni, akkor ne vetesd el...de ez csak az én véleményem. Én még mindig nem hevertem ki lelkileg a januárt....:(...
Remélem jól döntesz majd.
Üdv. egy 5 leányos anyuka.
5-ös, amit ti csináltatok ebben az esetben, az az volt, hogy akartatok védekezni, csak nem jött össze. Mert kiszakadt a gumi. És ilyenkor ha nem írattatok fel 72 órásat, akkor meg nem kell meglepődni, ha fogant belőle egy gyerek.
De ezt el lehetett volna kerülni.
Mert ez nem volt normális védekezés. Vagyis maga a védekezés igen, de ez olyan, mint én fog. gátlót szedek, vagyis védekezek, de ha most, mikor antibiotikumot is kaptam, nem használnánk gumit is, akkor bizony nekem se kéne meglepődnöm. Mert bizony nem tennék eleget annak, hogy ne legyen gyerekem. Mint ahogyan ti sem tettetek ennek eleget azzal, hogy nem mentél 72 órásért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!