Tudnátok nekem tanácsot adni lány és fiú névre Szőllős vezetéknévhez? Melyik név illene a legjobban? Nekem tetszik az Eszter Noémi és a István Dániel. Férjemnek az Emma tetszik és az Sándor István.
Én mindenképpen a magánhangzóval kezdődő neveket tartanám jónak, mert a Szőllős vezetéknévben elég sok a mássalhangzó, ráadásul nem is a lágyabb mássalhangzók közül való egyik sem. Viszont a magánhangzós nevek közül az Emma azért nem jó szerintem, mert a vezetéknévben is van a szó közepén egy dupla mássalhangzó és a keresztnévben is lenne. Így férjed mindegyik javaslatát elvetném :D
A Szőllős Eszter Noémi és a Szőllős István Dániel nekem tetszenek, bár az István Dánielről a műsorvezető srác jut eszembe :D de ez ebben a tekintetben tök mellékes.
Nálunk is lány lesz. Két név lesz, mert nekem a Juliska nem tetszik,de apa ragaszkodik hozzá. Így lesz nálunk Kata Júlia.
Szerintem az Anna se lenne rossz választás, vagy Erika. Zsófia ? Hanna?
Az én nagy kedvencem a Sára volt, de a vezetéknévhez nem passzol, így nem lesz az a kislány neve.
A Noémi szerintem is jó volna.
Őszintén szólva bajban voltam név ügyben, mert fiú névből sokkal jobb ötleteim voltak....
Szerintem az Eszter Noémi és az István Dániel párosítások jól hangzanak a családnévvel.
Az Emma sem rossz, viszont a Szőllős Sándor szerintem nagyon rosszul hangzik. Esetleg az István Sándor, vagy Dániel Sándor.
Mit szólnátok az Annabellához? Anna és Bella az is kettő név. Nekem tetszik még a Johanna név is.
Fiú névben Andor, Áron.
nekem az Annaróza is tetszik.
Ez így egyben egy név de adhatjátok külön is (Anna Róza).
Szerintem nagyon szép a vezeték név is bár én az Istvánt nem igazán adnám neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!