Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek VV Eszter...

Mi a véleményetek VV Eszter alakjáról? Nekem nagyon tetszik.

Figyelt kérdés
2011. nov. 6. 14:39
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Viszonylag szép, de alul a pics..ja elég nagy sőt túlságosan is. Úgy bajom nincs vele, mert arcra és felső testre szép.
2011. nov. 6. 14:45
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

én sajnálom hogy mindig tehenezik meg sértegetik. nem tehet róla mert szerintem egyáltalán nem kövér csak a combjai vastagok. ilyen a testalkata.

nekem sincs vele semmi bajom.

2011. nov. 6. 14:52
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Arca szép, kedves a mosolya, egyedül tényleg a feneke nagy, amire rá kéne edzenie, mert amúgy nem lenne baj vele, csinos kis nő. Bár a viselkedése nem nagyon szimpatikus, kicsit átesett a ló túlsó oldalára.
2011. nov. 6. 14:53
 4/18 anonim ***** válasza:

Nekem már kicsit túlsúlyos kategória. Legalábbis engem zavar, ha nagyobb a combom, el is kezdek mozogni és kicsit diétázni. Nem vagyok cingár, 170 cm-hez vagyok 60 kiló, de Eszter azért átlagban nem számít annak a tipikus "csini"-nek. Van min dolgoznia, ha odafigyel magára, ez biztos.

Az arca viszont szép, és a bőre is, és ahogy látom nem az a plöttyedt testű nő, de csinosnak én sem mondanám semmiképpen.

2011. nov. 6. 15:05
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszik és plusz pont a melleiért, amiket tegnap megvillantott..
2011. nov. 6. 15:55
 6/18 anonim ***** válasza:
90%
Akinek a husibb lányok tetszenek,annak sztem az Eszter alkata tökéletes. Az enyém is hasonló és a párom oda van érte. Nyilván fürdőruhában (mint ahogy azt láthattuk) nem mutat ugyanolyan jól,mint egy szilikon mellű fogpiszkáló (Dia) de ha jól választja meg a ruháit,akkor szerintem bőven lehet rá mondani,hogy csinos. Na meg az sem mindegy ugye,hogy milyen az ara és neki szép,szóval szerintem nincsen gond a kinézetével.
2011. nov. 6. 17:01
 7/18 anonim ***** válasza:
61%
Ne haragudj, de tipikus telt csaj hozzáállásod van: aki nem túlsúlyos, az már fogpiszkáló.....VAN ám arany középút. Nem kell szilikonmell, de van, aki csinos és mégsem ducika. Eszter arca helyes, a felsőteste szép, de alul ducika. Nem dagadt, csak duckó.
2011. nov. 6. 19:02
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem általánosságban mondtam azt a fogpiszkálót,konkrétan a Diára gondoltam és ő véleményem szerint az is. Tisztában vagyok vele,hogy van középút,amit el kell ismerni,hogy jól néz ki. Nem érzek magamban keserűséget emiatt,szóval szerintem ha nem írtam volna,hogy nekem is ilyen az alkatom,nem mondanád ezt. Egyszerűen csak azt gondolom,hogy azért mert valakin van néhány plusz kiló,még nem kell rosszul éreznie magát,a karcsúaknak meg nem kell tehenezni,mint ahogy bent teszik a nála csinosabb lányok.
2011. nov. 6. 19:43
 9/18 Pendragon válasza:
50%
Jó nagy hátsója van Eszternek az tény. Ha csak egy kicsi ízlésficamom is lenne, akkor azt mondanám, h tetszik...de nem, sztem Dia milliószor szebb és minden :)
2011. nov. 6. 21:47
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát én azt mondom, hogy inkább legyen ilyen, mint hogy olyan feje legyen, mint a Kingának:D
2011. nov. 6. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!