Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek VV Eszter...

Mi a véleményetek VV Eszter alakjáról? Nekem nagyon tetszik.

Figyelt kérdés
2011. nov. 6. 14:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Szerintem az egész lány úgy gyönyörű, ahogy van.
2011. nov. 6. 22:22
 12/18 anonim ***** válasza:

tegnapelőtt 19:02

Ugyan nem én írtam azt a választ, de ha valaki jó alakú, nem túlsúlyos, arra nem mondom, hogy fogpiszkáló, de Dya... Se derék, se csípő, konkrétan egy vonal az egész csaj két lufival

[link]

[link]

[link]

És ez mondjuk egy normális alak

[link] (lenn, szilikon mellek nélkül természetesen)

Eszter alakja viszont tetszik, és szerintem egyáltalán nem tehén, csak nem annyira vékony, mint a többiek, és egyből meg kell találni.

Mint Őt is anno...

[link]

Most nehogymár ez kövér, meg tehén...

(Szandikát is ledagadtozták többen... Szerintem nem volt az, de sokat rontott az alakján, hogy nincs dereka....)

2011. nov. 8. 23:46
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Na itt is megnézném a cikkírót, szánalmasan eltúlozta a dolgokat...

Még mindig nem hiszem, hogy a vonalzó jobb lenne, így néz ki O|O hát nagyon szép xD

2011. nov. 9. 00:05
 14/18 anonim ***** válasza:

Szerintem ez ízlés kérdése, minden relatív.

A linkek, amiket küldött valaki, nekem nem ugyanazt adják ám...nekem Veronika alakja nem a normális kategória, rajta is van felesleg. Anno VV Szilvin is volt. Eszternek meg van egy jó 15 kiló feleslege. Mondom ezt úgy, hogy magam sem vagyok piszkafa, mégis azt gondolom, van mit leadnia.

2011. nov. 9. 19:53
 15/18 anonim ***** válasza:

Előző:

Csak azért a pár kg felesleg meg a tehén (ezt sem így hívják) kategória között van némi átmenet.

Nem mondtam, hogy Szilvi meg Veronika vékonyak, de dagadtnak sem nevezném őket, bőven benne vannak az átlagos kategóriában. Eszteren több fölösleg van, viszont az nagyon jó helyen:-D

2011. nov. 9. 23:06
 16/18 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, én jóval kisebb hátsóval rendelkezem, mégis egész életemben küzdök, mert a nagyseggűtől kezdve mindent megkaptam már. És tényleg, nekem jóval kisebb a hátsó felem, a combom, meg úgy az egész testem.
2011. nov. 10. 10:55
 17/18 anonim válasza:
Én úgy fogadnám el, ahogy van. Igaz nem ismerem, de szerintem, legalább is nekem tipikus barátnő típus. Jó, van egy pici felesleg a hátsóján, de ezt a szépséghibát valami mással kompenzálja. Három hónap alatt nem hisztizett annyit, mint a Kinga egy nap alatt. Mindent összegezve nekem bejön!
2011. dec. 25. 20:23
 18/18 anonim ***** válasza:

Nem hisztizik, ez igaz. Ő nem az a típus, aki megmondja, ha valami baja van, legalábbis nem annak, akivel baja van. Ő inkább az álnok típus. De ennek vajmi kevés köze van az alakjához.

Nekem a felesleg egyébként nem a fenéken van jó helyen......meg a combon, pláne. Lenne mit leadnia, ha törődne a dologgal.

2011. dec. 26. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!