Névkérdésben kérek tanácsot! Vezetéknév: Újvári. Még nem tudjuk a baba nemét, így lány és fiú is érdekel. Szerintetek mi illene hozzá, ami nem túl gyakori? Üdv: 16 hkm
Nekem valamiért egyből az Újvári Nikolett ugrott be, noha nincs ilyen nevű ismerősöm...
Nem tudom, talán valami megérzés :-)
Persze nem kell, hogy Neked ez tetsszen, csak egy ötlet :-)
Boldog, gondtalan babavárást!
nekem van egy ismerősöm: Újvári Szilárd, bár ez a név nem mindenkinek tetszik, de sztem tök jó, lehet becézni sokféleképp, pl. Szili, Szilu, stb...
lánynak pedig Viola, Tímea, Zsófia, Bea.
lány: Bettina, Virág
fiú: Máté, Alex:)
De majd úgyis lesz egy név ami mindkettőtöknek nagyon meg fog tetszeni:)
Ujvari Natasa, Ujvari Reka, Ujvari Barbara, Ujvari Kinga, Ujvari Mira, Ujvari Mirabella, Ujvari Noemi, Ujvari Kendra, Ujvari Nikoletta, Ujvari Cintia.
Ujvari Mark, Ujvari Akos, Ujvari Tamas, Ujvari Szabolcs, Ujvari Erik, Ujvari David, Ujvari Roland, Ujvari Bence.
Meg meg rengeteg nev van ami megy a vezeteknevvel. Ennyi jutott most eszembe amik tetszenek.
Ujvari Hanna, Ujvari Petra
(Elozo voltam )
András, Tamás, Donát, Lénárd, Emil.
Linett, Dorina, Anna, Kinga, Alexa.
Nekem fiuból az Újvári Mátyás tetszene nagyon!
Lányból a Lenke, Léna tetszenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!