12 hetes terhes vagyok tegnap voltam ultrahangon szerintetek ezeken a képeken látszik, hogy fiú vagy lány lesz?
Nem igazán látom,a második kép valóban fiús,de lehet akár térde is:-)
Amúgy első babád?
Nagyon ragaszkodnál egyik vagy másik nemhez?
Nekem 2. babám,de nemigen ragaszkodom egyik nemhez sem.Párom dettó.Lányunk van amúgy.Tegnap voltunk 12 hetes uh-n nekünk is mondták van valami nyúlvány,és a doki kérdőn mondta "lehet hogy fiú?"
Igen az első babám és nem ragaszkodok,hogy fiú vagy lány legyen.Csak kíváncsiság.
Azt mondta a doki,hogy nem nagyon tudja még megmondani a nemét.
3x voltam kismama és nekem egyszer sem tudta megmondani a doki 12hetesen, hogy fiuk-e vagy lányok. Mondta is, hogy ne kérdezzem, mert nem akar találgatásokba bocsátkozni. :) Pedig olyan dokinál voltam akinek nagyon tuti 4D uh-ja volt. És 18hetesen mindháromszor kiderült, hogy kisfiuk lesznek!! :)) Nagyon örültem mindháromszor!
Én nem tudom a Te képeid alapján, hogy ki lakhat a pocakodban. :) Én csak a fejét és a kis testét tudom kivenni-mást nem! :)
Gratulálok a kicsihez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!