Kismamik, akik szeptemberben szültök, nem tartatok kicsit a nyári forróságtól?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 18. 22:47
1/18 anonim válasza:
Szia!:)
Én 17 hetes vagyok és szeptember 28ra vagyok kiírva!
Őszintén megvallva, tartok tőle hiszen a mai időben is már kellemetlen volt...pedig lesz ennél melegebb is jóval!!
A védőnőm azt momdt! Majd nyáron vizben árnyékban legyek...
Údv!:)
Mikorra vagy kiírva??
2/18 A kérdező kommentje:
Én pedig 16 hetes múltam,szeptember 30-ra vagyok kiirva..:)
Kicsit furcsa lesz majd 7-8 hónaposan bikiniben,de azt hiszem csak igy tudjuk majd elviselni a hőséget..:) Nektek is első baba lesz?
2013. ápr. 18. 22:54
3/18 anonim válasza:
Én 2011 szeptemberben szültem, és rettegtem én is a nyártól. Nagyon jól viseltem, és olyan jó volt hogy a nagy pocakomat nem kellett egy nadrágba, meg kabátba belepréselni, hanem felvettem egy bő nyári ruhát és a lábam is kényelmesen elfért a papucsban, nem kellett csizma/cipő.
4/18 anonim válasza:
Én rettegek,hogy hogyan fogom átvészelni a hőséget :)Terhességem első heteitől kezdve nem is tudtam füteni,mert azonnal izzadni kezdtem,rosszul lettem és ugy éreztem azonnal összeesek.Ma viszont már veteményeztem kint órákhosszát,jólesett :) Szerencsére nem éreztem magam rossszul,viszont nagy pocakkal mi lesz a helyzet az a jövő kérdése,mindennek van rossz és jó oldala :) A jó az,hogy nem kell téli pulcsi,kabát,stb :) Mert most a hosszu tél végén bizony a kabátomon elkezdtek kipattogni a kis gombok :) 20hkm
5/18 anonim válasza:
Hármas válaszolóval értek egyet :). Én az elmúlt hetek hideg időjárását tűrtem rosszul. Én már alig várom az igazi meleget. Ja azt kifelejtettem: szeptember 25.-én érkezik a manócskám, ha minden igaz :D
6/18 anonim válasza:
Én tavaly szept. 7-én szültem. Imádtam a nyarat, könnyű volt öltözködni (rödidnaci + trikó, vagy szoknya + top, papucs, stb.), sokat tudtunk kirándulni, egyedül a strand hiányzott nagyon, azt tavaly nyáron kihagytam. A végén azért már fárasztó volt az augusztusi forróságban hetente, majd naponta a kórházba járni nst-re, de végül is kibírtam. Az sokkal rosszabb volt, hogy mire először le tudtuk vinni a kisfiunkat babakocsizni, már elég hűvös volt, és sajnos nem sok jó idő volt, hamar előkerültek a téli holmik.
7/18 anonim válasza:
Szia az első vagyok!:)
És igen, az első babuci lesz:)
Én holnap töltöm a 17.hetet:)
Budapesti vagy?? :))
8/18 anonim válasza:
Szeptember 22 en azon gondolkodtam h a veszesebb napokat itton ventillatorral v medencebe veszelem at. Jo baba varast mindenkinek!
9/18 anonim válasza:
En is szeptember 30ra vagyok kiirva de itt ahol lakom pont tel jon (15-20 fok) ugyhogy as idozites tokeletes :)
10/18 Babeli Zurzavar válasza:
oooo ne is mond! baba nelkul is rettegek,babaval meginkabb:-) szept. 17.az en idopontom,de ha hadonloan jon mint tavaly majusban a fiam,akkor pont augusztus elejen megszulok...:-) addig meg kert,medence,ventillator,dinnye,eperv,sok sok nyafogas :-):-):-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!