Ki fog szeptemberben szülni?
Figyelt kérdés
Ki milyen cuccot fog beszerezni a babának, kicsit nyári-őszi-téli, ruhaméretek?2012. máj. 5. 06:06
1/4 anonim válasza:
Szeptember 25/október 2...Nekem,amit adnak ,azok lesznek.Elsősorban nyári,akkor is 45fok lesz még valószínűleg.Ruhaméret szintúgy,amit kapok,de szerintem 54feletti.
2/4 anonim válasza:
nekem a lányom szeptember végi.
neki minenböl hosszújjut vettünk, body, rugi, kispoló.
ès napközben sokszor 30 fokos meleg is volt végig novemberben, de rá azért mindig kicsit melegebbb cucc kellett.
56-ból vettem kb 5 db-t mindenböl, és habár iszonyat módon növekedett, és eleve 3910-el született, akkor is jók voltak rá kb 1 hónapig. a többi 62-s volt.
nyárit szerintem ne vegyél, mert elsö hónapban nagyon figyelni kell rá, és hiába lesz 30 fok az már nem az a nagyon meleg.
most alányom juliusi lesz, itt nagyobb bajban vagyok, mert mit is adjak kánikulába egy újszülöttre, aki még nem tudja kontrolálni a testhöjét.
3/4 anonim válasza:
Én szept elejére vagyok kiírva, sok ruhát kaptam szerencsére, de jó, ha az ember felkészül a nyári kánikulára is, illetve a hűvös őszi időjárásra. Nagyon kiszámíthatatlan szerintem. Ruhaméret...szintén kérdéses, 54es kisfelsöket kaptunk eddig, hosszú ujjúakat, de nem árt egy-két nagyobbat is beszerezni, attól függ mekkora lesz a baba.
4/4 A kérdező kommentje:
Jó nektek, hogy tudtok kapni. Nekem sajnos minden barátnőm 1-2 hó eltéréssel fog szülni, mint én, némelyik már a másodikat. Nekem kislány cuccokban kell gondolkodni, de ahonnan tudnék ott meg csak fiú van. Ez van, szóval nekem még semmim nincs és nem is tudom milyen mérettel indítsak. Mi elég magasak vagyunk, s a doki szerint is jól fejlett a baba, 1 héttel előrébb van fejlettségben.Már nagyon szeretnék vásárolni 1-2 dolgot, de teljesen tanácstalan vagyok, aztán meg parázok, hogy még nincs semmim.
2012. máj. 5. 22:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!