Szeptemberben fog valaki szülni? Melyik kórházban? Mit éreztek most? Türelmetlenség, félelem, kíváncsiság?
Igen.Oroshazan szulok,szept 21.vagyok kiirva.Egyreszt turelmetlen vagyok,hogy telne gyorsabban az ido,mar nagyon szeretnem latni a kisfiamat.Picit felek is,de a negativ gondolatokat elhessegetem magamtol.Bizom benne hogy minden rendben lesz.
Nincs meg teljesen osszekeszitve a baba ruhaja,se az en korhazi cuccom.Kozben nagytakaritas,ablakpucolas,fuggonymosas,mindent rendben akarok tudni mire meglesz a pici.
3 gyerekes,pocakos.
Szep,konnyu szulest,jo babazast.
Szeptember 25.Jahn Ferenc dél pesti kórház(Budapest)
valószínű indított szülésem lesz.Negyedik baba.
Nincs időm türelmetlenkedni és idegeskedni,mert itt a három gyerkőcöm akik lefoglalnak és jövőhéten Egyiptomba megyünk egy hétre.Még a repüléstől sem félek így terhesen.A szüléstől nem félek végigcsináltam már háromszor:)Kíváncsiság viszont van,hogy fog kinézni?Kire fog hasonlítani?Stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!