Kismamik, akik szeptemberben szültök, nem tartatok kicsit a nyári forróságtól?
Én még örülök is, hogy így jött ki. Nem kell szenvednem a ruházkodással. A klímát már feltalálták. Szeptember 20-re vagyok kiírva. Ha a végén vizesedsz vagy rosszul tűröd, szerintem tök mindegy hány fok van, az akkor is nehéz lesz. Én is és a tesóm is szeptember elején születtünk, semmi gondja nem volt ezzel anyukámnak. Ja, és nem mellesleg mire minden ehet a baba, ott lesz a sok friss zöldség, gyümölcs következő tavasszal/ősszel. Első hónapokban szerintem olyan rettenetesen sokat úgysem mászkálnék, így jó is, hogy nem a jó időben ülök négy fal között, hanem amikor már a baba is élvezni fogja a meleget.
Más érvem nincs :) Szerintem nem kéne mindig tartani/rettegni valamitől.
én örülök, hogy nyáron leszek pocakos. nem kell csizmába préselni az esetleg megdagadt lábakat, nem kell beruházni téli kabátra, meleg terhesnadrágokra, nem lesz baciözön a levegőben, lehet sok-sok friss gyümölcsöt enni, jókat kirándulni. nem szeretem a nyári meleget, ennek ellenére nem tartok a forróságtól terhesen. sőt még lakodalomba is megyek a nyári hőségben, nem is egyszer :)
20hkm
Sziasztok !
Én szeptember 24-re vagyok kiírva, de már most is rosszul viselem ha pl buszmegállóban 5-10percet is kell állni a tűző napon.. félek nagyon a nxártól, pedig imádom a meleget, és most is örülök, hogy jó idő van és lehet levegőzni, de akkor is bennem van a félsz, meg már most is tapasztalom, hogy nehezebben bírom.. tényleg furcsa lersz nagy hassal bikiniben, de én is ezt választom :))
Első baba egyébként. :)
17+3hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!