Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik, akik szeptemberben...

Kismamik, akik szeptemberben szültök, nem tartatok kicsit a nyári forróságtól?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 18. 22:47
1 2
 11/18 petera6 ***** válasza:
53%

Én még örülök is, hogy így jött ki. Nem kell szenvednem a ruházkodással. A klímát már feltalálták. Szeptember 20-re vagyok kiírva. Ha a végén vizesedsz vagy rosszul tűröd, szerintem tök mindegy hány fok van, az akkor is nehéz lesz. Én is és a tesóm is szeptember elején születtünk, semmi gondja nem volt ezzel anyukámnak. Ja, és nem mellesleg mire minden ehet a baba, ott lesz a sok friss zöldség, gyümölcs következő tavasszal/ősszel. Első hónapokban szerintem olyan rettenetesen sokat úgysem mászkálnék, így jó is, hogy nem a jó időben ülök négy fal között, hanem amikor már a baba is élvezni fogja a meleget.

Más érvem nincs :) Szerintem nem kéne mindig tartani/rettegni valamitől.

2013. ápr. 19. 07:22
 12/18 anonim ***** válasza:
Szerintem sokkal rosszabb lenne ha az első 12 hétben lenne nyár, mert a rosszullétek miatt még nehezebben viseli az ember a meleget. Az utolsó időszakban nekem nem volt semmi bajom, felőlem lehetett nyár vagy tél. De az első 16 hét kemény volt, és pont nyár volt. Most pedig a nyarat pont 15 hetesen kezdem, úgyhogy pont jó lesz.
2013. ápr. 19. 07:31
 13/18 anonim ***** válasza:
Én 2012 szeptember végén szültem. A nyarat imádtam, könnyű volt öltözködni, kis pántos felső, meg egy szoknya, vagy egy lenge ruhácska. Gyümölcsöt szedtem a kertben, állandóan azokat ettem, olvasgattam a nyugágyon félárnyékban, voltunk a Balcsin 2x (bikiniztem ugyan, de volt a bikinifelsőn egy ujjatlan felső, mert a melleim már nem fértek bele a régi bikinibe, kismamafürdőruhára nem akartam költeni). Én nagyon élveztem a nyarat, remélem a következő baba is hasonlóan időzít, nem hiányzik a téli szüttyögés a ruhákkal (ráadásul az sokkal többe is kerül). :)
2013. ápr. 19. 08:14
 14/18 anonim ***** válasza:
Szept1re vagyok ki irva már volt szeptemberi babám igen csak nehéz nagy pocakal a nyár az tuti folyton fürödtem zuhanyoztam ventilátoroztam..
2013. ápr. 19. 08:19
 15/18 anonim ***** válasza:

én örülök, hogy nyáron leszek pocakos. nem kell csizmába préselni az esetleg megdagadt lábakat, nem kell beruházni téli kabátra, meleg terhesnadrágokra, nem lesz baciözön a levegőben, lehet sok-sok friss gyümölcsöt enni, jókat kirándulni. nem szeretem a nyári meleget, ennek ellenére nem tartok a forróságtól terhesen. sőt még lakodalomba is megyek a nyári hőségben, nem is egyszer :)

20hkm

2013. ápr. 19. 08:44
 16/18 anonim ***** válasza:
Én tavaly szeptemberben szültem, és én is szerettem a nyarat, az öltözködés, a hangulata, szabadsága miatt. Pedig ott volt már nekem a 2,5 éves "terminátor":) kisfiam is, aki nem kímélt... Mégis sokkal jobban viseltem, mint az első fiamnál az utolsó téli hónapokat, akit februárban szültem. Szóval kismamik, ne féljetek, sok folyadék, lenge öltözet, hűsölés, és élvezzétek!:)
2013. ápr. 19. 10:18
 17/18 anonim ***** válasza:

Sziasztok !

Én szeptember 24-re vagyok kiírva, de már most is rosszul viselem ha pl buszmegállóban 5-10percet is kell állni a tűző napon.. félek nagyon a nxártól, pedig imádom a meleget, és most is örülök, hogy jó idő van és lehet levegőzni, de akkor is bennem van a félsz, meg már most is tapasztalom, hogy nehezebben bírom.. tényleg furcsa lersz nagy hassal bikiniben, de én is ezt választom :))

Első baba egyébként. :)

17+3hkm

2013. ápr. 19. 10:50
 18/18 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok,köszi a válaszokat!:) Valójában,ha belegondolok,tényleg sokkal kellemesebb lehet egy lenge ruhában gyümölcsöt eszegetni a vizparton,mint télen beöltözve csúszkálni a havon,vagy bent lenni egész nap a szobában..:) Biztosan élvezni fogjuk mindannyian azt az időszakot is,és amikor már odakerülünk,akkor a bikini sem fog zavarni bennünket..:) Gratulálok Mindenkinek,és nagyon boldog babavárást!!!! :)
2013. ápr. 19. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!