Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamak! Most hogy van ez?

Kismamak! Most hogy van ez?

Figyelt kérdés
mensi szerint 8+4hetes vok es uh szerint 7+2hetes vagyok.uh alapjan most melyik alapjan kell szamolni 12heti genetikai vizsgalatot?
2013. szept. 18. 14:17
 1/5 anonim ***** válasza:
nekem úgy mondták, hogy a legutóbbi menstruáció első napjától számolják ki, hány hetes a kismama!
2013. szept. 18. 14:20
 2/5 anonim ***** válasza:
A védőnő küld el általában genetikai uh-ra, ő pedig az utolsó mens. első napjától számolja ki hány hetes vagy. Eltérések lehetnek méretben, lehet később behozza a lemaradást. Nálunk is az első vizsgálaton kisebb volt a pocakló, de megindult nőni rendesen, sőt most már kicsit nagyobbnak szokták mérni. 17 hetes km
2013. szept. 18. 14:29
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha rendszertelen a menstruációd akkor az ultrahang alapján számolják. Nekem igy van és minden rendben van. A baba méretei megfelelnek a hetekhez képest :)

31+5hkm

2013. szept. 18. 14:32
 4/5 anonim ***** válasza:
Nálam úgy volt, hogy mikor időpontot kértem a genetikai uh-ra, akkor megkérdezte a szonográfus, hogy mikor volt az utolsó mensim, és annak alapján ő számolta ki mikor menjek, és úgy adta az időpontot. Mondjuk 13+1 hetesen mentem, de mondta, hogy nem probléma, és az ultrahang is csak egy nappal mérte kisebbnek, tehát 13+0 hetes voltam ultrahang szerint, úgyhogy nekem a mensi szerinti időpont stimmelt.
2013. szept. 18. 20:39
 5/5 A kérdező kommentje:
nagyon koszonom mindenkinek a valaszokat :)
2013. szept. 19. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!