Kismamák, Anyukák! Tőletek kérdeznék Nektek milyen
tüneteitek voltak a menstruáció kimaradása elött, ami
baba gyanus volt? Pl: folyás, rosszulét?
Talán annyi, hogy nagyon álmos voltam. Amikor még nem voltam terhes de már próbálkoztunk akkor volt olyanom, hogy hányingerem volt, de inkább az izgulástól.
2013. szept. 14. 17:50
Nekem már 4.napja késett, amikor iszonyatosan kezdtek fájni a melleim, na meg a derekam :)
2013. szept. 14. 17:58
Nekem már 4-5 nappal a nemvárt mensi előtt fájtak a melleim nagyon,és a derekam is,és valahogy éreztem is ,hogy most végre sikerült!
2013. szept. 14. 18:06
4-5 nappal előtte nem bírtam belehajolni a kádba, hogy hajat mossak, mert forgott velem minden, egyébként semmi más tünetem nem volt azóta se :) 16.hétben vagyok most
2013. szept. 14. 18:13
5/13 A kérdező kommentje:
nekem 2 nap van a nemvártig, de nem érzek semmit. a szokásos mensigörcsöket sem. pedig ilyenkor már szoktam enyhén görcsölni. De most semmi...
köszönöm a válaszokat mindenkinek :)
6/13 A kérdező kommentje:
most vettem észre, hogy vizes folyásom van. nem tudom, hogy miért. :/
nekem 14. napon fogant, 21. naptól már voltak tünetek - mellfeszülés, méhgörcsölés (talán minden 5-6. mensim volt ilyen, szóval gyanút kellett volna fogjak) aztán meg a szentimentális hangulat, az álmosság, fáradtság, hogy a cigi nem esett jól...
nekem semmi folyásom nem volt, sőt, még nem is volt nyálkás váladék, holott egy szintelen szagtalan cucc csak a ciklus része ugye...
rosszul nem voltam az elején, de mondjuk a várandósság alatt is csak 1 hét volt émelygős!!! (barátnőm aki sokáig rosszul volt, ő a fogantatás után pár nappal már émelygett!)
a vizes folyás a kezdődő mensi jele is lehet...
2013. szept. 14. 21:53
mellfeszules 3 hetig... mellbimbo nyomasra erzekeny lett pedig elotte sosem volt....en ebbol gondoltam mar, hogy terhesseg lehet
2013. szept. 15. 12:03
Nekem pont az volt a "tünet", hogy semmi pms nem volt, se mellfájás, se 1 héttel korábban enyhe görcs, se hasszurka, se nyilalgatás. Pedig valami mindig volt. Aztán a nemvárt napja körül vizes folyás, és kezdődött a mindjártmegjön-érzés. Nemvárt után 3 nappal teszteltem pozitívat, addig vártam, hogy megjön-e. 23 hkm
2013. szept. 15. 16:28
10/13 A kérdező kommentje:
Utolsó! én is így érzem magam.. mára nem vártam, és semmi jele sincs, hogy megjönne.. tesztelni még nem akarok várok holnapig. Gratulálok mindenkinek, és boldog baba várást :)
Kapcsolódó kérdések: