Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 36-37 hetes kismamák hogy...

Szaszuss kérdése:

36-37 hetes kismamák hogy vagytok?

Figyelt kérdés

Mindennel kész vagytok már? Fiú lesz vagy lány? Apuka bent lesz a szülésnél? Hol szültök? Hogy bírjátok az utolsó hónapot?

Én ma már kivasaltam az utolsó kimosott ruháit és összekészítettem amiket majd a kórházba viszek.Már csak a légzés figyelő hiányzik, ezen kívül már minden meg van és kész van. Kislányunk lesz, Kira Stella lesz a neve. :)

A férjem bent lesz a szülésnél, de azt nem engedem neki, hogy a fejemtől elmenjen majd, nem szeretném ha olyat látna amit nem kéne és elkedvetlenedjen tőlem. Pesterzsébeten a Jahn Ferenc kórházban szülök majd. Kicsit nehezen bírom az utolsó hónapot, néha újra visszatért a hányinger,a kis drágám nyomja a gyomromat és néha a tüdőmet is. A védőnő szerint ez már csak egy hétig tart, mivel addigra elvileg annyi beilleszkedik lent, hogy nem nyomja a gyomromat majd.

Boldog Babavárást és remélem minél többen írtok majd :) Kíváncsi vagyok arra, hogy-hogy vagytok. :)

2013. szept. 19. 22:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia. Pont ma vagyok 37 hetes. Tegnap elkezdett tavozni a nyakdugom. 3 kis darabkaval talalkoztam. Mar egy ujjnyira nyitva vagyok. 1 hete szinte ejjel nappal kemenyedek. Feszit a szemerem csontom is rendesen. A gyomoreges meg mindig fenn all. Es a labaim dagadnak nagyon.Ma extra lusta volt a kisfiam. Turelmetlenul varom mar hogy vegre a karomban tarthassam. Kulfoldon elunk egyebkent szal, lenyegtelen melyik korhazban. Mar minden teljesen keszen all az erkezesere. Bent lesz a parom a szulesnel. Bar tegnap hogy a nyak dugom elkesdett tavozni egyre kozelebb ereztuk h mar tenyleg nem sok van hatra es azt mondta... : " ooh felek kicsit a szulestol " jot nevettunk hogy o fel en meg nem. De semmi penzert ki nem hagyna.
2013. szept. 19. 23:23
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia. 37 hetes 1 napos vagyok. Már aludni nem igazán tudok. Sehogysem jó. :( Már mindennel kész voltam ugy a 34-35 héten. Kislány lessz Ketrin :)Bent lessz szülésnél de én sem engedem, hogy a fejemtöl elmenjen de szerintem nem is akar :) Már elég nehezen bírom menni is alig tudok és nagyon vizesedek már a hasam is :(

36 hetesen még teljesen zárt voltam.

Levegőt nem mindig rendesen tudok venni és a savam is fent van. De ezt a pár hetet már féllábon is ki bírom.

Boldog babavárást és könnyű szülést. :)

2013. szept. 20. 10:31
 3/4 A kérdező kommentje:
Akkor neked már tényleg nincs sok . Könnyű szülést kívánok! :)
2013. szept. 20. 10:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Neked mekkora a babád? A mai uh- a BPD: 96 mm. második voltam :)
2013. szept. 20. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!