14-15 hetes kismamák, hogy vagytok?
Kedves 1-es, most megnyugtattal, mert eddig nem ereztem ilyet, de mist par napja szurkal, fajdogal a hasam, nem mindig, szerencsere, idonkent. Es mar kezdtem megijedni, hogy mitol... most vagyok 14 hetes+6 napos.
Hasam kezd latszani, mashova nem hiztam.
Amugy aggodom mindenen, most leginkabb azon, hogy a 16.heten lesz a genetikai vervetel masodik resze, es utana meglesz az eredmeny, hofy rendben legyen minden. Ket ev utan, lombik baba, szoval szerintem ezert is aggodok.
Es nagyon szeretnem tudni, hogy fiu vagy lany. :)
4-es vagyok, igen, es enyhe gorcs is van neha, de szerencsere csak par masodpercre. Holnap megyek a vedonohoz is, kivancsi vagyok, mennyir hiztam, mert a hasam mar latszik.
En meg mindig faradekony vagyok, nem olyan durvan, mint eddig, de azert rengeteget alszom.
Nagyon meglepodtem, mert ma sulymeresnel kiderult, hogy egy kilot sem hiztam. :)
Nem is baj, mert eleve van rajtam sulyfelesleg, nem lenne szerencses sokat hizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!