Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 14-15 hetes kismamák, hogy...

14-15 hetes kismamák, hogy vagytok?

Figyelt kérdés
Tapasztalatok,rosszullétek,poci méretek?aggódások?
2013. szept. 7. 13:43
 1/9 anonim ***** válasza:
Én most vagyok 17 hetes, de eddig a legkellemetlenebb szakasza a terhességemnek a 14-16 hét volt. Folyamatosan görcsöltem. Állítólag ebben a pár hétben nő a leggyorsabban a méh.Hát én ezt nagyon megéreztem. Ezt igazolta az is, hogy ekkor kezdett el rohamosan nőni a pocim is és most látszik, hogy terhes vagyok. 16. hét végén pedig elkezdtem érezni a baba mozgását, szóval ez egy kis kárpótlás volt a két hét fájdalomért :) Remélem Te nem érzel fájdalmat:)
2013. szept. 7. 15:08
 2/9 anonim ***** válasza:
13 hét 2 naposak vagyunk. Ikerbabákkal. Sokszor vagyok fáradt, fájdogál a derekam és a hasam. Pedig 3x1 magnerotot szedek. A hasam már elég jól látszik. Rosszul 2x voltam.
2013. szept. 7. 15:35
 3/9 anonim ***** válasza:
16+1 hetesek vagyunk. Sokszor fáj a fejem,a vérnyomásom sem a legjobb,gyógyszert kell szednem,de én nagyon jól érzem magam a hangulatingadozásokon kívül :D Te kedves kérdező? Valaki tudja már a baba nemét?
2013. szept. 7. 15:42
 4/9 anonim ***** válasza:

Kedves 1-es, most megnyugtattal, mert eddig nem ereztem ilyet, de mist par napja szurkal, fajdogal a hasam, nem mindig, szerencsere, idonkent. Es mar kezdtem megijedni, hogy mitol... most vagyok 14 hetes+6 napos.

Hasam kezd latszani, mashova nem hiztam.

Amugy aggodom mindenen, most leginkabb azon, hogy a 16.heten lesz a genetikai vervetel masodik resze, es utana meglesz az eredmeny, hofy rendben legyen minden. Ket ev utan, lombik baba, szoval szerintem ezert is aggodok.

Es nagyon szeretnem tudni, hogy fiu vagy lany. :)

2013. szept. 7. 17:18
 5/9 A kérdező kommentje:
Hu nagyon örülök,hogy írtatok.Nekem a 13.hét közepétől fáj újra a hasam,a derekem is néha egyre erősebben.A rosszulléteim már nagyon ritkák.Mi még nem tudjuk a baba nemét,de már nagyon jó lenne tudni.a 16.héttől én is félek,de addig is minden nap,hogy rendben legyen a babám.nagyon parás vagyok,pedig igazából még vetélésem nem volt,és nagy probléma sincs a terhesség alatt:)
2013. szept. 8. 01:07
 6/9 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Kedves 4-es! A szúrkálás is természetes. Naponta többször érzem pár percig, aztán elmúlik. Nekem segít, ha lefekszem kicsit. Van úgy is, hogy néha hírtelen mózdulatokra nagyon nagy szúrást érzek. Akkor mindig leülök és az is elmúlik :)
2013. szept. 8. 10:12
 7/9 anonim ***** válasza:

4-es vagyok, igen, es enyhe gorcs is van neha, de szerencsere csak par masodpercre. Holnap megyek a vedonohoz is, kivancsi vagyok, mennyir hiztam, mert a hasam mar latszik.

En meg mindig faradekony vagyok, nem olyan durvan, mint eddig, de azert rengeteget alszom.

2013. szept. 8. 21:38
 8/9 A kérdező kommentje:
én még 1kg-t sem híztam bár rajtam van felesleg!Nekem a nappali alvások már eltűntek 1-2 hete,és egyre nehezebben alszom éjszakánként is.Borzalmas pattanások jöttek ki rajtam.
2013. szept. 8. 21:45
 9/9 anonim ***** válasza:

Nagyon meglepodtem, mert ma sulymeresnel kiderult, hogy egy kilot sem hiztam. :)

Nem is baj, mert eleve van rajtam sulyfelesleg, nem lenne szerencses sokat hizni.

2013. szept. 9. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!