Miért nem lehet terhességi tesztet venni annak aki nem biztos benne hogy terhes?
Kb óránként van ilyen kérdés! Ez meg ez a tünetem szerintetek terhes vagyok?????? Késik 3 napot lehetek terhes??
Miérrt???
Nekem egy nap késés után is kimutatta. Másnak aznap vagy picivel előtte kimutatja.
Szóval a kérdező kérdése és kiakadása jogos.
#1 ismered a mondást a bölcsességről és a csendbe maradásról??😊
Olyan teszt is van egyébként ami mensi előtt is kimutatja.
Az ilyen kérdező szerintem két típusra osztható.
Egyik, akinek nincs zsebpénze se gumira, se tesztre. (Kamaszok)
A másik, aki nagyon reménykedik, de nem mer tesztet csinálni, nehogy negatív legyen. Viszont jó lenne mástól is a megerősítés, hogy igen, biztosan terhes.
Van a 3. tipus, aki gyujt elore nehany erdeklodot (tudjatok: juuj nekem is igy volt es baba lett, megy a drukk, majd ird meg mi lett!, es a kerdezo, na mi lett?) akik majd gratulalnak ha a teszt pozitiv.
Ennyi erovel minek tesznek fel pozitiv tesztet? A minap volt total pozi teszt itt egy kerdesben. A kerdes: szerintetek terhes vagyok, ez pozitiv? Mindenki oda-vissza volt az oromtol hogy gratulal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!