Hasmenés terhesen. Mitől lehet? Mit tegyek? Mikor menjek orvoshoz? Nem sok, csak idegesítő.
Figyelt kérdés
2013. jún. 20. 08:29
1/13 anonim válasza:
Hasmenés akár az egész terhesség alat is lehet.
Akkor menj orvoshoz, ha amit megeszel megiszol rögtön kijön, nem marad benned semmi sem, ha szédülsz, és nagyon rosszul vagy, ha képtelen vagy bármit is inni.
Ha tudsz inni és az nem rögtön távozik belöled akkor ez van.
Nekem lányaim néha napi 4-5x is kakilnak néha vízszerüt is, de ez van, a doki semmit nem ad rá.
2/13 anonim válasza:
Ebben a melegben teljesen normális!
Nekem tegnap volt gyomorgörccsel 2X is!
3/13 anonim válasza:
Mind a 2 terhességem elején volt hasmenésem.Nem kellemes...utáltam.Egyik nőgyógyász azt mondta hogy normális, a másik azt mondta hogy menjek háziorvoshoz.Hát én nem mentem, és 2 egészséges gyerekem van.Mind a kettővel a nyarat kellett végig szenvednem, mert a lányom Januári, a fiam pedig Decemberi.Ha gondolod jelentkezz be háziorvoshoz, ha nagyon zavar!
4/13 A kérdező kommentje:
Köszi! Ilyen tünetek nincsenek amiket az első ír. Már 14 hetes vagyok, eddig nem volt ilyen.
2013. jún. 20. 08:49
5/13 A kérdező kommentje:
A melegtől miért van hasmenés?
2013. jún. 20. 08:51
6/13 anonim válasza:
HA nagyon durva, folyton a wc-n ülsz, akkor menjél orvoshoz. Ha néha kicsit hígabb széklet, akkor nem kell. Én 8 hetesen külföldön szedtem össze egy durva vírust. Egész nap a wc-n ültem Ittam egy korty vizet és folyt belőlem alul ki. Szörnyű volt, kórház, infúzió egyebek, a fertőzéstől elkezdtem barnázni is, de Hála Istennek egészséges gyermeket szültem. NAgyon erős baba volt, ha azt túlélte, és akkor fejlődött mindene még.
7/13 anonim válasza:
Igen-igen, ahogy mások is mondták. Ha nem csak laza a széklet,de szinte minden kijön belőled, vízszerűen, napokig, akkor azért nem árt egy kivizsgálás, nem-e fertőzés vagy gyulladás okozza. De alapvetően megesik ez. Érdemes rostos dolgokat eszegetni, sokszor kicsit, nagyon jó a reszelt alma, reszelt sárgarépa. Nem kell megijedni, de a folyadékot és sókat pótolni kell. Leves, tea, stb. :) Kitartás!
8/13 anonim válasza:
Azért lehet, hígabb széklet vagy hasmenés nyáron, mert az ember lánya alig fogyaszt szilárd ételt, viszont hideg gyümölcsüt, leveseket, és sok sok folyadékot iszik! Nincs mi megfogja!
9/13 A kérdező kommentje:
Köszi! Nem jön ki minden, tegnap 2x kellett mennem, meg ma is eddig.
2013. jún. 20. 12:39
10/13 A kérdező kommentje:
De amúgy nem laza, hanem folyós :( Már bocsi így ebédidőben :)
2013. jún. 20. 12:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!