Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért van ez a pontozás?...

Miért van ez a pontozás? Annyira idegesítő, hogy sokszor pont a legsegítőkészebb, legnormálisabb válaszok lesznek lepontozva.

Figyelt kérdés
Kik azok a pihentagyúak, akik azért járnak ide, hogy másokat lepontozzanak? Vagy a kismamák ilyen rosszindulatúak egymással?
2013. márc. 8. 20:09
 1/7 anonim ***** válasza:
nemcsak a kismamák, nem ettől függ:)
2013. márc. 8. 20:13
 2/7 anonim ***** válasza:
15%
Sokan fel vannak háborodva, hogy miért pontozták le. Hát azért, mert baromságot írt, csak ő szentül hiszi, hogy nem. Persze van aki hobbiból lepontoz.
2013. márc. 8. 20:14
 3/7 anonim ***** válasza:
Engem is nagyon zavar..sokszor már annyira felhúz,hogy eltudnám küldeni az illetőt melegebb éghajlatra!!
2013. márc. 8. 20:15
 4/7 anonim ***** válasza:
31%
Miért számít ki hány %-on van, nekem egyáltalán nem számít. Nem kell velük foglalkozni.
2013. márc. 8. 20:21
 5/7 anonim ***** válasza:

Engem is idegesít, de azt hiszem, csak a hiúságomat bántja. Valójában kb. mindegynek kéne lennie, hogy idegenek mit gondolnak arról, amit írok.

Az zavar, hogy a kérdésre való normális választ is sokszor lepontozzák, feltételezem azért, mert nem értenek egyet vele. De ez nem lájk és diszlájk, hanem hasznos-nem hasznos lenne...

Amúgy én pl. még olyankor sem adtam negatívat, amikor valaki az én kérdésemre adott teljesen használhatatlan választ. Inkább akkor nem értékelem.

2013. márc. 8. 21:38
 6/7 A kérdező kommentje:
Én pl. nem pontozok le senkit. De volt olyan, hogy kérdeztem valamit (nevekkel kapcs-ban), és néhány válasz le lett pontozva, amiért engem "vontak felelősségre" a válaszadók, holott én nem is pontoztam. Na, ez még rosszabbul esett, mint mikor engem pontoznak le. Én maximum felfelé pontozok, ha hasznosnak tartok egy választ.
2013. márc. 9. 10:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Tényleg, a nevek! Olyat már én is láttam, sosem értettem, mi a nem hasznos abban, hogy valaki ír néhány nevet egy olyan kérdésre, hogy adjatok név-ötleteket. :) (előző voltam)
2013. márc. 9. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!