Terhesség alatt bővebb hüvelyi folyás?
Nektek is több egy kicsivel, illetve ha igen, nem zavaró? Én rettentően utálom, és előfordul, hogy tampont használok, ha el kell mennem valahová, mert a tisztasági sokszor nem elég, és nem elég kényelmes, nem ad biztonságérzetet.
Nektek is ilyen zavaró, vagy csak mint előtte?
Nekem is bővebb (nincs semmi fertőzésem). Olvastam róla még terhesség elején, hogy van ilyen, bár nem mindenkinél.
Tampont én nem használnék a helyedben terhesen... (terhesség előtt menseskor nagyrészt azt használtam pedig).
Az egész terhesség alatt végig bő vizes folyásom volt, nem volt semmilyen fertőzésem. Az orvos az mondta pont azért van ez a folyás, hogy ne is legyen.
A tampont tényleg mellőzd terhesség alatt ha lehet .
Köszönöm a válaszokat!
Mi baj a tamponnal terhesen? Egyébként kb egy órát van fent vagy kettőt. Káros?
Tampont menstruációra találták ki eleve. Biztos, hogy növeli a fertőzésveszélyt. Simán menseskor is TSS-t okozhat, de egy szimpla fertőzésre is nagyobb az esély.
(Menseskor én is tampont használok leginkább, mert az kényelmes, de terhesen eszembe sem jutott és nem is hallottam még olyanról, aki használt volna.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!