Mitől lehet világos barnás-narancs színű folyásom?
Hat konkretan veres ha barnas-narancsos szoval ne vard meg a hetfot!
Lehet hogy nincs nagy gond de a barnas folyas sosem normalis ugyanis az alvadt ver. Ugyelet meg ma, mert kezdodo veteles is lehet....
Nekem a nogyogyaszom mondta a terhessegeim elejen hogy barna, rozsaszin, veres - egybol menjek mert lehet hogy progeszteronhiany.
Nem gyozom leirni minden ilyen kerdesnel a vetelesem ota, hogy ilyen esetekben nem google meg gyakori, hanem telefon es orvos!
Egy szóval sem mondtam,hogy nem megyek! Csak feltettem egy kérdést,de már támadnak.
Egyébként elértem a kórházat,és azt mondták,hogy próbáljak pihenni,kérdezte a hölgy,hogy folyamatosan van e, görcsölök e,mondtam hogy azóta már nincs és nem nincs görcs. Pihenést javasolt,meg ha újra előjönne vagy görcsölnék,akkor menjek be.
Nekem is volt ilyen, de nem lett gond, kívánom, hogy nálad is így legyen!
17hkm
Semmi gond nincs, néha pisiléskor jön 1 max 2 csepp. De ilyen volt nekem nem terhesen is, akkor is 2 nap alatt el is múlt.
Köszönöm a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!