Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit csináljak a jószándékú,...

Mit csináljak a jószándékú, de idegesítő rokonokkal?

Figyelt kérdés
A férjemmel babát várunk és a családja nagyon segítőkész, szinten mindent meg akarnak venni, nagyon kedvesek, de emiatt kimaraunk abból az élményből, hogy a férjemmel kettesben járkáljunk a boltokban babacuccok után. A vásárlások mindig össznépi megmozdulások arról nem beszélve, hogy sok felesleges dolgot vesznek kérdezés nélkül. Pl. már azt a ruhát is megvették, amiben majd hazahozzuk a kórházból. Amiben meg más véleményen vagyok, elkezdenek vitázni róla. De könyörgöm, ez a mi gyerekünk lesz! Hogy állítsam le őket?

2019. márc. 19. 12:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
miért jelented be, hogy vásárolni mentek?
2019. márc. 19. 12:25
 2/14 A kérdező kommentje:
Ők jelentették be, hogy írjunk össze mindent, ami kell és elmegyünk együtt megvenni.
2019. márc. 19. 12:27
 3/14 anonim ***** válasza:
92%
és jókislányként összeírad és mentél velük? ugyan! legyél felnőtt! oké, megvették a hazahozós ruhát. hát te is vegyél egyet, ami neked tetszik. Egyedül, vagy pároddal. Nem előre egyeztetve, hogy most vásárolni mentek. Nem mindegy amúgy, miben jön haza? Legalább ha nyakig f*ssa, nem sajnálod ;)
2019. márc. 19. 12:34
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha zavar most allitsd el oket, keosbb meg rosszabb lesz es masba is (mindenbe) bele fognak segito szandekkal szolni.
2019. márc. 19. 12:55
 5/14 anonim ***** válasza:
79%
Én se értem. Nem 1 vásárlás van babaváráskor. Mindegyik előtt szóltok? Amúgy meg mondd meg finoman, hogy szeretnétek ketten is vásárolni menni, vagy rendeld meg neten, csak nem lihegnek nálatok rendelés közben.
2019. márc. 19. 13:41
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Állítsd le őket, mert ha a gyerek megszületik rosszabb lesz!
2019. márc. 19. 13:55
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Még most kell lépned, mert ha megszületik rémes lesz a helyzet. (Tapasztalat)
2019. márc. 19. 13:56
 8/14 anonim ***** válasza:
50%

??? Hazahozós ruha kb.egyszer lesz rajta, mikor hazahozod.

Te komolyan listát írtál a rokonoknak, és csodálkozol, hogy még vásárolnak mindent?? 😃Ez valami vicc, ugye??

Amúgy felnőtt nő vagy, csak nyisd ki a szád, és mondd, hogy köszi még tudjuk mi is oldani.

Hacsak nem arra hajaztál, hogy majd ők fizetnek mindent, de az ugye nem olyan lesz, amilyet kiskegyed óhajtott.

2019. márc. 19. 13:56
 9/14 A kérdező kommentje:
Mindenkinek igaza van. Nem, nem írtam listát, ezt csak ők szeretnék, meg mindent megvenni. De én nem akaron hallagatni később a bezzeg ezt is én vettem beszólásokat. Csak nem könnyű pláne úgy, hogy a férjemnek ez nem annyira baj, mint nekem.
2019. márc. 19. 14:06
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Mert az ő családja, és ő ezt szokta meg. És később is téged zavarni fog, hogy nem vagytok önálló felnőttek, ő meg nem fogja érteni, miért utálod azt, aki segíteni szeretne.
2019. márc. 19. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!