Mit csináljak a jószándékú, de idegesítő rokonokkal?
Figyelt kérdés
A férjemmel babát várunk és a családja nagyon segítőkész, szinten mindent meg akarnak venni, nagyon kedvesek, de emiatt kimaraunk abból az élményből, hogy a férjemmel kettesben járkáljunk a boltokban babacuccok után. A vásárlások mindig össznépi megmozdulások arról nem beszélve, hogy sok felesleges dolgot vesznek kérdezés nélkül. Pl. már azt a ruhát is megvették, amiben majd hazahozzuk a kórházból. Amiben meg más véleményen vagyok, elkezdenek vitázni róla. De könyörgöm, ez a mi gyerekünk lesz! Hogy állítsam le őket?2019. márc. 19. 12:16
1/14 anonim válasza:
miért jelented be, hogy vásárolni mentek?
2/14 A kérdező kommentje:
Ők jelentették be, hogy írjunk össze mindent, ami kell és elmegyünk együtt megvenni.
2019. márc. 19. 12:27
3/14 anonim válasza:
és jókislányként összeírad és mentél velük? ugyan! legyél felnőtt! oké, megvették a hazahozós ruhát. hát te is vegyél egyet, ami neked tetszik. Egyedül, vagy pároddal. Nem előre egyeztetve, hogy most vásárolni mentek. Nem mindegy amúgy, miben jön haza? Legalább ha nyakig f*ssa, nem sajnálod ;)
4/14 anonim válasza:
Ha zavar most allitsd el oket, keosbb meg rosszabb lesz es masba is (mindenbe) bele fognak segito szandekkal szolni.
5/14 anonim válasza:
Én se értem. Nem 1 vásárlás van babaváráskor. Mindegyik előtt szóltok? Amúgy meg mondd meg finoman, hogy szeretnétek ketten is vásárolni menni, vagy rendeld meg neten, csak nem lihegnek nálatok rendelés közben.
6/14 anonim válasza:
Állítsd le őket, mert ha a gyerek megszületik rosszabb lesz!
7/14 anonim válasza:
Még most kell lépned, mert ha megszületik rémes lesz a helyzet. (Tapasztalat)
8/14 anonim válasza:
??? Hazahozós ruha kb.egyszer lesz rajta, mikor hazahozod.
Te komolyan listát írtál a rokonoknak, és csodálkozol, hogy még vásárolnak mindent?? 😃Ez valami vicc, ugye??
Amúgy felnőtt nő vagy, csak nyisd ki a szád, és mondd, hogy köszi még tudjuk mi is oldani.
Hacsak nem arra hajaztál, hogy majd ők fizetnek mindent, de az ugye nem olyan lesz, amilyet kiskegyed óhajtott.
9/14 A kérdező kommentje:
Mindenkinek igaza van. Nem, nem írtam listát, ezt csak ők szeretnék, meg mindent megvenni. De én nem akaron hallagatni később a bezzeg ezt is én vettem beszólásokat. Csak nem könnyű pláne úgy, hogy a férjemnek ez nem annyira baj, mint nekem.
2019. márc. 19. 14:06
10/14 anonim válasza:
Mert az ő családja, és ő ezt szokta meg. És később is téged zavarni fog, hogy nem vagytok önálló felnőttek, ő meg nem fogja érteni, miért utálod azt, aki segíteni szeretne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!