Harmadik babámat nem akarja a parom. Mit tegyek?
Akar hogy szepited, ez mindkettotok hibaja vastagon. Amiket meg valaszoltal, mutatja a szinvonalat. 😔
En 100%-osan abortusz ellenes vagyok, de vannak olyan helyzetek, hogy talan az a szukseges rossz.
En a harmadikat varom es szetmentunk. A nagy szulok nincsenek ellene, mert boven eltartom, gondoskodom roluk egyedul. Ez is egy jel...
Remelem, meg ha itt nem is vallod be, megtanultad, hogy a megszakitas nem vedekezes es hogy amit egy pasi a szexert mond az nem garancia. Gondolkodni Kell!
Kivanom a legjobbakat!
És ha azt mondta volna a pasi a kérdezőnek hogy ugorjon a kútba akkor beleugrik?
Nem.
Azt mondta nem baj, ha terhes lesz, akkor teherbe is kell esni a harmadikkal?
Ráadásul úgy, hogy nem rég jöttek újból össze, hisz szétmentek! Gondolkozz már, ép eszű nő nem esik teherbe a harmadikkal egy ilyen kapcsolatba ahol már a második se volt tervezett, nem hogy egy olyanba ahol nem rég jöttek a felek újra össze.
Lehet ezt ragozni, senkinek nincs igaza. A férfire se lehet a harmadikat kényszeríteni, meg a nőre se lehet az abortuszt.
Ha ő úgy dönt hogy megszüli a harmadikat a szülei és az apa támogatása nélkül, akkor tegye. A meglevő gyerekeim miatt se szülnék megint, kockáztatva hogy széthull végleg a család.
63-as! Nem a baba miatt mentunk szet. Elotte megromlott a kapcsolatunk. Utana derult ki a baba, en pedig nem vetettem el. Nekem az nem opcio ha egeszseges a baba.
Engem meddonek minositettek. 7 ev kezelessel lett a masodik. Szoval, a harmadik egy csoda volt...
Itt a GyK-n mindenki úgy lesz terhes, hogy kiszakad a gumi, nem szedhet gyógyszert, gyógyszer mellett, Pharmatex mellett, spirál mellett. A kedvencem: "Megszakítással védekeztünk!" Aha, ja.
Érdekes, én 10 évig Pharmatex-szel védekeztem hatékonyan. Mikor gyereket akartunk, egyből terhes lettem. De annak is azért van ilyen rossz híre, mert nem jól használják. Rá van írva feketén-fehéren, hogy hogy kell használni. Itt már több olyan kérdést olvastam, hogy mellette maradt terhes és addig faggattuk a kérdezőt, míg kinyögte, hogy ő még véletlenül se szabályosan használta. Na, hát pont így van a többi módszerrel is. Aki nem akar terhes lenni, az (valószínűleg) nem lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!