Most várom a harmadik babámat ö is császár lesz de félek mert az elözö babám meg halt. Szerintetek mit csináljak el kötesem magam? 39. hetes vagyok.
Szerintem mivel mèg elèggè fiatal vagy ne köttesd el magad,mert lehet,hogy később megbânod...
Borzalmas érzés lehet elveszìteni a babàdat... :-(
De én ùgy gondolom,hogy ezt jòl meg kell fontolnod!!
A férjed mit tanàcsol??
Sajnálom az előző babádat, de szerintem a kettőnek nincs köze egymáshoz.
Ha nem akarsz már többet babát akkor köttesd el magad, de ha csak azért akarod, mert most lesz a harmadik császárod azért ne köttesd el magad.
Orvosi odafigyeléssel akár 4-5 császár is kivitelezhető.
Szerintem ne köttesd el magad.
Nagyon fiatal vagy még hozzá, pár év múlva találsz egy normális pasit, akivel simán vállalhattok közös babát.
Mi most tervezzük a 3. babát, és akkor elköttetem magam. Már 3 császárom volt, 2 gyermekünk van, 36 éves leszek idén. Több gyereket tuti nem vállalunk, több császárt tuti nem vállalok, és legalább a védekezés nyűgje is le lezs tudva.
21:44 -es vagyok
Akkor semmiképp se köttesd el magad...
Lehet,hogy talâlsz 1 férfit aki elfogad tèged a 2 gyerekkel együtt,sőt későbbiekben talân majd vele is szeretnétek közös babàt..
De persze ez mèg a jövő titka.
Mindenesetre én a helyedben semmiképp nem kötettném el magam... De ez csak is a Te döntèsed! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!