Most várom a harmadik babámat ö is császár lesz de félek mert az elözö babám meg halt. Szerintetek mit csináljak el kötesem magam? 39. hetes vagyok.
Azért azt az orvost sem értem, aki ilyen fiatal anyukának a második császárnál az elkötés mellett erőszakoskodik.. :(
Sajnálom, hogy elhagyott a férjed és egyedül maradsz a picivel és a nagyobb gyerkőccel, de ilyen fiatalon ne csináltasd meg szerintem. (Ha 10-15 évvel idősebb lennél azt mondanám, hogy tedd azt ha úgy gondolod, de most még tényleg nem lehet tudni. Tudom, most nem vígasztal, de lehet 2-3 év múlva egy olyan férfi lesz melletted, aki az égről lehozza a csillagokat neked és vállalnátok babát közösen.)
NE köttesd el magad!! Teljesen értelmetlen lenne!! Eleve nem tudhatod mit hoz még a jövő! Talán egy új kapcsolatban, akár 10év mulva is szülhetsz még egy babát, ha meg nem is akarsz szülni a védekezésnek is vannak módszerei.
Megkérdezhetem miért vesztetted el az egyik babádat? Szülés közben, vagy terhesség közben volt gond?
Kedves6. válaszoló!!
2006 júniusától Magyarországon már a 18. életévüket betöltött nők is dönthetnek arról, elköttetik-e petevezetéküket.Akkor is ha nincs gyereke.
Részvétem!
Ne köttesd el magad!
Atyaég! El sem tudom képzelni mit érezhettél akkor, ott, abban a pillanatban.... Csoda, hogy nem a pszichiátrián kötöttél ki! Úristen! Részvétem!
Nagyon sajnálom.
De ne köttesd el magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!