A harmadik babámat várom,17 hetes vagyok és még nem érzem a mozgását. Pedig az első kettőnél ilyenkor már éreztem. Volt így már más is?
Én sem érzem/ éreztem. Nagyon kétségbe voltam esve. Az elsőt 13 hetesen, a màsodikat talàn 11 és hatàrozottan 14 hetesen éreztem.
Most meg 17 hetesen mintha, most 20 hetesen mondom azt hogy érzem.
Fogalmam sincs miért. Engem is az nyugtatott, hogy uh- n minden rendben volt.
a masodikat en is most kezdtem el erezni biztosan. az elsot mar 14hetesen biztosan
17hkm
Nekem is harmadik baba, én az első kettőt is csak a 20. hét körül éreztem, most se aggódtam még, hogy nem érzem. Pedig a védőnő már a 16. héten kérdezte, hogy nem érzem még mozogni? Érdekes, más már az elsőt is érzi.
A 19. hét körül mertem azt mondani, hogy ez már biztos nem bélmozgás lesz. :) Azóta már rúg olyanokat, hogy látszik is.
Ha nem érzed, az nem azt jelenti, hogy nem mozog, hanem azt, hogy van helye bőven. :) Széles a csípőm, és a derekam is megszélesedett rendesen. Most 26. hetesen nagyobb a hasam, mint a mindenórás ismerősömnek.
Kicsit úgy érzem, most ebben is sok kismama verseng, ki érzi meg legkorábban a baba mozgását. De szerintem semmit nem jelent, hogy mikor kezdi valaki érezni. Ha egész nap jövök-megyek, most is csak egy-egy erősebb rúgás tűnik fel. Ha ülök vagy heverészek, jobban odafigyelek, és akkor szinte egész végig mocorog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!