Harmadik várandóságotok miben volt más az első kettőnél?
Tudom,minden várandóság más és más,de a 3 közül melyik,hogy viselt meg titeket?
mennyi korkülönbség van a gyerekek között?
köszönöm
Én még csak tervezem a 3. babát.
nekem is 5,5 éves a fiam és a másik fiúcska 2 éves volt most.
+6 kutya...
most kisfiad lesz újra?
Én is jobban viselem a harmadik terhességem, mint az első kettő. Valahogy nem vagyok olyan nyűgös, sokkal jobban tolerálom a hasam, annak ellenére, hogy igen hamar már nagyon megnőtt. Most járok a 20. hét környékén.
De mondjuk az is tény, hogy az első két terhességem télen kezdődött, utáltam, hogy állandóan fázik a derekam, szorít a gatya. Most valahogy kényelmesebben tudok öltözni.
Nagyon szépen köszönöm a válaszotokat!!!
Igen most "csak" 6 kutyám van, tenyésztő vagyok....
nekem a nagy fiam nov.végén lesz 6 éves, a kicsi, június 27-én volt 2.
ha véglegesítjük férjemmel döntésünket,akkor mindenképp október,novemberben szeretnék teherbe esni! mindenképp nyári babát szeretnék. nekem is júliusban volt a szülinapom és a legjobb kint a kertben összehívni a családot.
most a kicsi fiam iszonyú anyás lett. nem is tudom elképzelni ,mit tennék nagy hassal....
első terhességemet végig kellett feküdnöm.
másodikkal csak a 12.hétig voltam pihenő műszakra ítélve.
elsőt a 38.hétre szültem, most a 36. -at épp.hogy átléptem.
félek,mi lesz a harmadikkal? egyre korábban jönnek a gyerekek....
féltem a hasamat is,gondolom plasztika lenne a vége...
annyira imádtam minden rossz ellenére is a várandóságaimat!! jó lenne 1 év múlva újra babázni :)
Ja és kedves első, gondolom ti is lányra gyúrtatok!! :)
mi 2x lányban bizakodtunk,de nem jött össze... mindenki mondta,majd a harmadik :)
van netán valami trükkötök,hogy sikerült összehozni a leányzót??????????????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!