Hány hetes kortól vásároltátok meg az első ruhadarabokat, kiegészítőket?
Figyelt kérdés
Családban van felhalmozott babaruha. Mikortól érdemes nézegetni?2014. júl. 12. 17:04
1/7 anonim válasza:
A gyereknek? Volt olyan cucc, amit 3 héttel az után vettem, hogy kiderült (nagyon cuki darab volt, nagyon olcsón, kár lett volna kihagyni) Én az akciókat figyeltem, és aszerint vásároltam.
Később is ugyanígy, pl. télikabátot nyáron vettem a gyereknek, mikor az 5 ezerről 1500-ra volt leárazva.
2/7 anonim válasza:
mi mindent szinte egy csomagban vettünk át nagyobbik testvértől, ruhákat, bútorokat, kiegészítőket. ami hiányzott a listáról, azt a 30. hét környékén vásároltuk meg.
3/7 anonim válasza:
Mi a 12. Hettöl aprankent. 16. Heten kiderült h fiu, onnantol kezdve fius cuccokat vettünk:) mar az összes cucc kb 95%-a mar meg van:)
25. Hkm
4/7 anonim válasza:
37. hétig dolgoztam, utána vettem meg mindent. Ruhából nem túl sokat, mert hamar kinövi.
Miután megszületett a fiam, utána kaptam egy jó adag ruhát a nővéremtől.
5/7 anonim válasza:
A 25. héten derült ki hogy kislányunk lesz, a 27. héttől kezdtem el apránként vásarolni neki és a 32. hétre összegyűjtöttem minden ruhaneműt.
6/7 anonim válasza:
Szia Én 22 hetes vagyok, még azt sem tudom fiú-e vagy csajszi a bébi, de már kis kádunk is van. Meg babakocsink és néhány kis ruhánkis, minden uniszex színben. Van aki azt mondja, hogy 'jajj nem szabad még', meg ilyesmi, de ez szerintem hülyeség. Olyan nagyon jó áron tudtam megvenni, hogy csak na! :) Nem fogok buta babonákra hagyatkozni. Szerintem nézegesd csak nyugodtan! :)
7/7 A kérdező kommentje:
8 hetes múltam, gondoltam kiválogathatnám, hogy fiú, lány, unisex darab, hogy lássam miből kell még. Aztán már ha eldőlt a nem, csak a megfelelő stócokat kell kimosni.
2014. júl. 13. 11:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!