Kinek mikor jelentkeztek a striák első terhességnél?
Figyelt kérdés
Köszönöm!:)2014. júl. 8. 16:12
1/8 anonim válasza:
Az utolsó 1 hónapban repedt szét a hasam alsó részén a bőr.Addig semmi.
2/8 anonim válasza:
Combomon, mellemen, derekamon tinédzser koromban, terhesség alatt egy új sem lett.
3/8 anonim válasza:
26-27hetesen kezdtek elõjönni. Nagyon csúnya lett a vègère.
4/8 anonim válasza:
13 hetesen már voltak sajnos,a végére teljesen tele lett a hasam,pedig kentem. :/
5/8 anonim válasza:
szia.ma vagyok 38 hetes vasárnap vettem èszre de nem olyan csúnya
6/8 anonim válasza:
Nekem elsövel a 16. Heten kezdödött es szana szet reprdtem pedig a 9. Hettöl hasznaltam draga Babé krémet... Majd most 3 evvel kesöbb a 18. Heten kezdödött de mar csak a meglevök repednek icipicit tovabb, nem olyan durva közel sem...24 hkm
7/8 anonim válasza:
Én ma vagyok 40+4 hetes és nekem szerencsére egy sincs. Ez alkat kérdése.
8/8 anonim válasza:
Nekem a 35. héten. Addig semmi. Pedig elég gyors ütemben nőtt a pocakom. Az utolsó 1 hónapban már csak 1 cm-t nőtt, mégis akkor repedt szét. Valószínűleg azt már nem bírta a bőröm. 37. héten szültem. Szerintem is alkat kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!