Anyukák! Nektek mikor jelentkeztek az első tünetek?
Figyelt kérdés
amiből tudtátok h terhesek vagytok2013. máj. 8. 20:27
1/5 anonim válasza:
A pozitív tesztből tudtam, hogy terhes vagyok 4 hetesen.
Tünet (émelygés, gyengeség) csak a 6. héten kezdődött.
Teszt előtt 2-3 nappal már nagyon fájt a mellbimbóm, de ekkor még nem gyanítottam.
2/5 anonim válasza:
Szia!
Nelem a pozitív teszt volt a tünet:))
Előtte, teljesen olyan volt mintha meg akar a jönni, nem várt előtt 1ésfél héttel:)
19+5hkm
3/5 anonim válasza:
a pozitív teszt :)
tünetek csak a 6-7 héten jöttek, de nagyon halványan, talán csak az álmosság volt meg. Hányás, émelygés a 9. héttől
4/5 anonim válasza:
Első tünetnek betudnám, hogy nem jött meg a 30. napon, nekem pedig 30 napos ciklusaim voltak. Aztán akkortájt kezdtem el szédülni, enyhe hányinger gyötört, de a stressznek tudtam be, és a decemberi hajtásnak, meg nemrég beteg voltam... azt hittem, még lappang valami. Dec. 24.-én pozitívat teszteltünk, 9 nap késés után. A 7. héten elmúltak a szédelgések és az émelygés. Egyébként semmi más nem volt.
5/5 anonim válasza:
Nekem a nem várt előtt egy héttel lett gyanús. Nagyon, de nagyon feszültek a melleim. Tudni, csak a tesztből tudtam. Nekem hál Istennek nem sok tünetem volt. Csak álmosság gyötört kb a 6-7 héttől.
39 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!