Harmadik várandóságotok miben volt más az első kettőnél?
Tudom,minden várandóság más és más,de a 3 közül melyik,hogy viselt meg titeket?
mennyi korkülönbség van a gyerekek között?
köszönöm
Értem , és nagyon Gratulálok!!!!! :)
Hasad bőre milyen volt az első két terhességed után?
bocsi a sok kérdésért....
Az első kettőnél az első 12 hétben elviselhetetlen hányingerem volt. Ebben az időszakban állandóan ettem és fel is szaladt jó pár kiló. A harmadik terhességemnél nem volt ilyen panaszom, pedig ikrekkel voltam terhes. A végén kb. feleannyit híztam, mint az egyes terhességeimnél külön-külön.
Gyermekeim kora: 6 év (lány), 3.5 év (lány), és az ikrek (fiúk) 1 hónaposak. A harmadik terhesség vége azért nagyon megviselt. A 32. héttől gyakorlatilag végig feküdtem a napot. A fiaim 36 hetesen születtek meg.
Mokka2! Nálam is nagy az esély ikrekre. első terhességemnél volt 4 méhlepényem, másodjára már "csak" három...
mi lesz ha a harmadik terhességnél nem csak lepénykék lesznek , hanem babák is ? :)
Kedves utolsó, minden elismerésem a tiéd!
mindkét gyerkőc igen kicsi még! és jön a harmadik tesó :)
én fonom a hajam a két fiam mellett.... nagyobbik mindig a főnököt játssza, kicsi meg nem hagyja magát,így elég sok a vita,verekedés köztük.... nem tusom,be merjük e vállalni a kis tesót így!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!