Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 36. hetes kismama vagyok....

36. hetes kismama vagyok. Szeretnék segítséget kérni első nst-n vagyok túl és már a klinika egyből azt mondta legyek bejárós bent fekvő. Nem lehet baja ugye a babámnak?

Figyelt kérdés

Azokat az okokat mondták,hogy felment a vérnyomásom, meg hogy először a baba keveset mozgott. Utána lépcsőztettek és beindult a baba, később az Én vérnyomásom is lement.

Adtak egy lapot vezessen napi 5x a vérnyomásom.

2014. júl. 13. 10:43
 1/4 anonim ***** válasza:

Bejárós bentfekvő? Éjszaka otthon, nappal kórházban?Annak mi értelme van? Ha komplokáció lép fel ,az éjdzaka is felléphet. Lehet hogy csak a kórházi támogatásért kondták ezt...

Mit mondott az orvos, hogy mi a gond? A te vérnyomás ingadozásod? A babák amikor alszanak nem jó nst-k készülnek.

2014. júl. 13. 11:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát szerintem csak nagyon óvatosak. Vérnyomi ilyenkor már hajlamos felugrálni, pláne, ha idegeled magad az nst miatt meg ilyenek, mérni kell. A babák meg csomószor bealszanak alatta, meg amúgy se pörögnek folyton. Az én nagyobbikam abban a pillanatban bealudt, ahogy rámrakták a cuccot, és akkor kezdett újra mocorogni, amikor beültem az autóban. Ettem előtte, mozogtam, kávéztam, mindent. Tök hiába. A picim rendesebb volt, de ott a többieknél láttam rendszeresen, hogy küldik őket enni meg sétálni. Tőlünk nyugatra egyébként a töredékét se nst-zik, mint nálunk.
2014. júl. 13. 11:24
 3/4 A kérdező kommentje:

Igen azt mondták a vérnyomásom miatt is meg a baba kevesebbet mozgott.

De miután lépcsőztem beindult a gyermek.

A bejárós bent fekvő meg annyi hogy csak papiron fekszek benn, amúgy nem. de mindennel most már oda kell menni.

Viszont ha rám jön a szülés nem hivhatok mentőt mert elméletileg benn fekszem amúgy nem.

De hát eljövök inkább szülési szabira, mert dolgoztam és a kórházi táppénz rosszabb mint a sima táppénz

2014. júl. 13. 11:31
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez is csak a kórházaknak jó.
2014. júl. 13. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!