Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Harmadik babámat nem akarja a...

Harmadik babámat nem akarja a parom. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van már egy 7 és egy 2eves kislányom. Amikor a 2 éves lányommal lettem várandós, akkor is azt mondta a parom hogy ő nem akarja. Összevesztünk és egyedül vállaltam a babát. Miután meg született rá 3 hónapra elokerult apuka. Minden meg beszéltünk és látogatta a babákat. Tavaly decemberben újra össze jöttünk. Azt mondta hogy mi vagyunk a mindenestb. De hiába vigyaztunk újra teherbe estem, a szituáció újra ugyanaz. Nem vállalja. Menjek abortusz rá.! Én nagyon szeretném a babát de a egyedül maradni 3 kicsi gyerekkel? A szüleim se lelkesek... Ami érthető. 36eves vagyok, talán az utolsó kis babám lenne. Apa meg szakadjon meg, hogy ezt teszi velünk már megint

2019. márc. 12. 08:39
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/74 anonim ***** válasza:
82%

Nem csak ő tette ezt, hiszen nem csak rajta múlott. Elhiszem, hogy szeretnéd, de mivel ő már a másodikat sem akarta, de te mégis úgy döntöttél, hogy lesz, ne csodálkozz, ha a harmadiknál is ez a reakciója. Ha menni akar, menjen, kényszeríteni nem szabad, ahogy téged sem az abortuszra. Ez itt csakis a te döntésed, hogy 36 évesen bevállalod-e egyedül a harmadikat, vagy sem.

Én személy szerint pont nem tenném, mert amid most van, az család. A két gyereked és az apjuk. Teljesen érthető mindkettőtök reakciója. És bármelyikőtök bárhogyan is dönt, hidd el, hogy jogos lesz és igaza lesz. Neked is, ha megtarod, de neki is, ha azt mondja, hogy köszi, de nem. A ti korotokban viszont nem értem egyáltalán, hogy hogy fordulhatott ez elő, ha felelősen védekeztek.

2019. márc. 12. 08:48
 2/74 anonim ***** válasza:
85%
Ha tudtad hogy a másodikat sem akarta már akkor 38 éves fejjel tényleg nem sikerült vedekeznetek hogy ne legyen harmadik.. Az apa se normális de te se
2019. márc. 12. 08:49
 3/74 anonim ***** válasza:
67%
*36
2019. márc. 12. 08:50
 4/74 anonim ***** válasza:
89%

Nyilván már döntöttél,a szituban sok opció nincs. Apuka már a másodikat sem akarta. Te meg igen, ugyanez a harmadikkal.

Nyilván megkérdezném, hogy miért nem védekeztetek...de úgy érzem felesleges. egyedül maradsz a 3 gyerekkel.

Aztán írhatod ki a következő "mennyi esélye van egy 3 gyerekes anyukának" című kérdést.

Apuka elmondta, hogy nem akarja. Te igen. Apuka feltételezem minimálbéres, sok gyerektartást nem fog fizetni.

Mit írjunk erre? Így jártál, te választottad.

2019. márc. 12. 08:51
 5/74 anonim ***** válasza:
77%
Most erre mit? Megszülöd, elhagy, egyik gyereknek se lesz apukája. Nem az apjuk, hanem miattad. Egyedül nem sok esélyed van. 5 ember életét vágtátok gallyra, mert nem tudtok biztonságosan egymáshoz érni. ...gondolom még most is azzal hitegeted magad, hogy megváltozik.
2019. márc. 12. 08:56
 6/74 anonim ***** válasza:
85%

Tudtad hogy már a másodiknak is húzta a száját, erre mi az hogy nem védekeztetek megfelelően? Sejtem, hogy nem vetted be a fogamzásgátlót, olyan véletlen ez.

Teljesen érthető hogy abortuszt akar, már a másodikat sem akarta, akkor mégis mit vársz tőle? Azt, hogy majd benyeli a "véletlen" összejött harmadikat, negyediket, ötödiket?

És akkor mi van, ha 36 évesen ez lenne az utolsó? Gyanús ez a véletlen nekem. Nyilván ezt a pasid is érzi.

2019. márc. 12. 08:59
 7/74 anonim ***** válasza:
88%
Anyuka, azaz te is megszakadhatnál, hogy ezt teszed vele már megint. Az előzőt sem akarta. Én sem tudom milyen választ vársz.
2019. márc. 12. 08:59
 8/74 anonim ***** válasza:
75%

"Apa meg szakadjon meg, hogy ezt teszi velünk már megint"

Ez azért nem semmi.

2019. márc. 12. 09:02
 9/74 A kérdező kommentje:

Védekeztünk. Olvasni azért kellene. Végül elmondta hogy ő nem is igazán gondolta komolyan a kapcsolatot sem. Nem szedtem tablettát mivel nem lehet. De védekeztünk. Egyáltalán nem minimálbér simán feltudnánk nevelni

.

2019. márc. 12. 09:06
 10/74 anonim ***** válasza:
83%
Azért a fogamzásgátlón túl van egy pár szaporodásgátló megoldás. Nem is értem miért az apuka a hibás, amiért nem akar gyereket többet. Ha akarja a harmadikat minden szép és hepi, ha nem akarja akkor szakadjon meg?!
2019. márc. 12. 09:08
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!