Harmadik babámat nem akarja a parom. Mit tegyek?
Igen, marha nehéz lesz. De ha érzed magadban az erőt, vágj bele. Azért itt nagyon könnyen mondják az abortuszt, de bár nekem nem volt, én szerintem marha nehéz lelkileg. Főleg egy anyukának, akk már tudja milyen egy baba.
Kérdés az, hogy melyik a nehezebb. Egyedül felnevelni hármat, vagy abortusz terhét viselned.
Én akkor sem értelek. Egyszer már lelépett, majd közölte hogy nem akar több gyereket.
Majd visszatér és te engeded neki a megszakítást egy "nem baj ha baba lesz" mondat miatt? Hiába pattogsz, akkor sem vagy valami értelmes ember. Jó a pasi sem az igaz.
"nem baj ha terhes leszek,"
Ezt mondta. Nem azt, hogy nem baj, ha lesz még egy gyereketek.
Lehet, ő eleve így gondolta, hogy nem baj, ha terhes leszel, mert majd elveteted...
SZóval a kommunikáció hiánya itt egy életbe kerül...
Amúgy meg az előzményeket ismerve, igen, nagy marha voltál, hogy vakon hittél neki!!! Egy kicsit sem kételkedtél? Nem fordult meg a fejedben, hogy a 2. gyereknél lelépett, akkor a 3.-at meg nem biztos, hogy széles vigyorral fogadja??? Te ennyire naiv vagy???
Igen, könnyen vagdaljoznak h abortuszra mehetek. De azért ez nem olyan egyszerű. Tudom h mi a helyes döntés, de bánnám egy életen át. Egy terhesség megtortenhet, akármit is mondanak. De sokan estek teherbemeg spirál mellett is. De nem az a megoldás hogy angolosan távozik hanem a hibáért felelősséget vállalok. Én vállalom nem lkule is. Gyáva Ferfi az ilyen. Azért ha már elzavarta abortuszra azt meg kérdezhet e hogy mennyibe kerül, mibe segítsek? Eltudom tartani, fel tudom nevelni
De irtó nehéz. Ki hordani egy babát egyedül az nem piskóta. Nem tudom... Tényleg nem.
Lehet neked bármit írni, csak azt fogadod el aki neked az igazat.
Azt nem fogod fel, hogy ez nem úgy működik, hogy összejött akkor vállalni kell. Ha majd a negyedik, ötödik, hatodikat csináljátok meg, mindet vállalod és ellesz mint a nyulak, mert hát összejött és vállalni kell a felelősséget?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!