Harmadik babámat nem akarja a parom. Mit tegyek?
"megszakítással védekeztünk"
Nincs több kérdésem.
Ennyit a te intelligenciádról is. Szerintem fuss neki még egyszer.
Igen, itt a nagy többség vedekezés mellett esik teherbe, plusz nem szedhet tablettát. Mondd mar el mi az a vedekezés, ami mellett teherbe lehet esni? Én 2x estem teherbe, mindkettőt akartuk, és mellette normálisan vedekeztünk, mikor nem akartunk babát.
A párod a masodikat sem akarta, miert hiszed azt, hogy itt is ugyanaz lesz a szitu? Meg ő szakadjon meg? A nőn is múlik, de van egy olyan sejtelmem, hogy te akartál még egy babát, de ő nem, igy elwg lazára vetted a védekezés dolgot.
Még ha gumi mellett is... 15 éve csak gumival védekezem 1x nem lettem terhes, itt gyk-n meg mindenkinek kiszakadt.
Figyelj kérdező. 36 éves vagy. Van két egészséges gyermeked, akiket fel kell nevelned, és 3 gyerekkel, akiket majd 3 fele kell vinned egyedül...
De te dőntesz, bár szerintem te akartál 3.gyereket embered pedig nem. Akkor viseld is a következményeket.
Ne viccelj.
Már ez volt a második gyereknél is.
Harmadszorra is terhes leszel és nocsak ugyanaz a szitu...
Meglepő?!
39 évesen lesz egy 10, egy 7 és egy 3 éves gyereked. Hol fognak szerinted alkalmazni? Hogy fogod ellátni őket, ha egész nap dolgozol? Hogy fognak felnőni? Egymást nevelik? Meg normális kaja se lesz, mert főzni se fogsz tudni. Iskola? Miből finanszírozod? Segítenek biztos a szüleid, de meddig?
Kemény meló 3 gyerekkel egyedül,nekem elhiheted. Ha nem támogat az apjuk, hamar csődbe megy az egész. ...és miért is támogatna? A felelőtlenséged miatt majd fizet neked havi 100-150 ezret? Ugyan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!