Ki tudta meg most februárban (2019), hogy várandós?
Hat az en hasam mar korabban is ugy nezett ki, mintha jonne a gyerek 😂 168/56kg-val kezdtem, pont, mint a fiamnal, csak most joval nagyobb hassal :/ Mar most ugy nezek ki, mint az elozovel 22 hetesen. Eddig 1 kilot hiztam, a fiamnal fogytam a 12. hetig 1 kilot. A nadragok kezdenek kenyelmetlenek lenni, remelem, eleg lesz a meglevo treggings-keszlet, anno nem kellett semmi plusz ruha, egyreszt, mert veletlenul tobbszor is a h&m mama reszlegebol vettem magamnak cuccokat, es csak utolag lattam 😅 Masreszt, mert ilyen rugalmas treggingseim voltak mar akkor is, es csak hasra hiztam, igy csak nott elore a hasam, hatalmas volt (4,3 kilos gyerek volt benne 🙄 es osszesen a 10 kilo, amit hiztam, mind a hasamra jott). Most nem tudom, mekkora lesz, ha mar most ekkora. Ez az en kerdesem:
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhe..
A melleimnel vartam, hogy nojenek, de semmi. Talan egy fel kosarmeretet nottek, de akkor sokat mondtam(kicsit tartottam tole, hogy vajon a szoptatas igy oke lesz-e, de aztan 2-3 eves kora kozott jo hosszan kizdottunk az elvalasztassal). Most sincs semmi valtozas. 85/A-B kozott vannak. Kivancsi vagyok, most mashogy lesz-e. Most mondjuk nem tartok olyan szigoru dietat, mint a fiamnal, lehet, ezert is indult mar meg a sulyom felfele, igy a melleim is fognak talan noni.
Nevekrol ti beszeltetek mar? Megvan, mi lesz? Van egyetertes? Vagy egyelore neheznek tunik kivalasztani?
Huu, hat ram semmi se jo, a legingsek nagyon szorotsnak hasban ( xxl-es is) jovoheten vagy molett vsgy kismama boltot tanadok be :D
Nalunk az a deal, hogyha kany akkor en mondom 3 nevet ( 1-et vetozhat a parom) es ha fiu akkor forditva. Otletem sincs fiu nevekre ugyanis, a parom nem nagyar es olyan cifra vezetekneve van, hogy en us alig tudom kimondani, nem rovid es 1 maganhangzo van benne :D ugyh szep kor lesz mire kitalalunk valamit :D nalatok?
Szisztok!
36-os vagyok.
Hízni nem híztam, sőőt, látványosan fogytam. Mondjuk egy hónapja feszt hányok, úgyhogy nagyon nem csoda :D A hasamon látszani nem látszik még, talán icipicit érezhető, de az lehet, hogy csak odaképzelem. A mellem viszont megindult, ami úgy, hogy 80D volt eddig az 55 kilómhoz, annyira nem vicces. Férjem tegnap meg is jegyezte, hogy vajon mekkora melltartókat gyártanak, mi lesz, ha még a tejtermelés is megindul. Hát, szerintem veszünk egy görrögdinnyét, és csinálunk belőle melltartót :D
2 hét múlva megyünk kombináltra, mi nem kértünk prenát, csak ha a kombinált ne adja az ég, esetleg aggasztó lesz. Alig bírom kivárni.
Nekem 8. heti nem volt :O 7. héten voltunk, elfülelgettük a szívhangot, mondták, hogy következő a genetikai. Akkor még nem mocorgott.
Nalunk mar vannak otletek, egyelore izlelgetjuk. Nekunk fontos, hogy Nemetorszagban is hasznalhato legyen, igy kiesik minden ö, ü, duplamassalhangzos is. Annyit megbeszeltunk, hogy mivel nem akarom tudni a nemet, a ferjem viszont igen, igy eldontjuk meg a 19/20. heti uh elott mindket verziot.
80D-rol indulva meg no, az nem semmi 55 kilohoz.
C&A es Kikben is vannak nagymeretu ruhak.
A németben is van ö, ü.
Bár, nem igazán tetszenének az ilyen nevek.
Cuki kis Jürgen pl :-D
Mi már eldöntöttük, Olivia lesz, nem hosszú í-vel, így könnyen fogja itt is használni.
És igen, fontos, h ki tudják ejteni, en sokat "szenvedek" az enyémmel.
Az Olívia ázért tetszik, mert otthon és itt nem túl gyakori, de mégis ismert, ahol gyakori az USA es Anglia, de nem ott elünk.
És talán nincs is túl idegen hangzása.
Hát hallod, utolsó válaszoló, én megőrülnék, h ha már lehetne tudni és nem tudnám és ugyanígy a vizsgálatok, jó durva vagy :) bár biztos számít, h pl nálam első kisbaba és mindent tudni szeretnék és az összes vizsgálatot akarom.
Nekem ma kezdődik a 16. hét és semmi tünetem sincs, alig várom már a jövő heti dokit, h megnyugodjak.
Elsonel en is igy voltam, sot, az elso trimeszteri uh-kon ott idegesitettem a dokit, hogy mondja mar meg, melyik oldalon tapast a lepeny, mert azt olvastam, ha bal, akkor lany, ha jobb, akkor fiu 😂 Akkor meg nemvolt 10 hetesen nemet megallapito teszt, vagy nemtudtam rola, de ha tudom, fix, hogy megcsinaltatom, es elerem valahogy, hogy adjak ki azonnal az eredmenyt 😂 A 10 es 19 hetes uh kozott majd’ megorultem, olyan lassan telt az ido, meg egyaltalan, alug vartam, hogy megszulessen mar mar a pozitiv teszt utan :D
Aztan harom ev alatt rengeteg dolog valtozott bennem, az elso szules miatt nagyon sok mindent olvastam, es most ez nekem egy lelki manko is, hogyha kibirom, hogy nem tudom meg a vegeig a nemet(nagyon kivancsi termeszet vagyok), akkor azt is kepes vagyok vegigcsinalni remelhetoleg, ahogy a szulest terveztem. Es akkor annak a vegen magamhoz emelhetem a babam, mintegy jutalomkent, megnezve ott helyben, hogy milyen nemu. Lehet, hogy ez furan hangzik, de nekem valahogy nemaz.
Ja es az elsonel ra voltunk porogve egy konkret nemre, most ez egyaltalan nem erdekel, ez is benne van valahol, hogy igazabol mindegy, mi lesz. Van egy nagyon eros megerzesem, ahogy az elsonel is volt, es ugy erzem, most is bejon, de ha nem, az sem baj.
A vizsgalatok meg azert ennyi, amennyi, mert ha nagy baj van, azt altalaban latjak az uh-n, es ha mar egy kis esely van ra, hogy egeszseges lesz, akkor en meg szeretnem tartani. 100%-ra meg sosem szoktak mondani, ha igen, az az uh-n jo esellyel latszik.
Ultrahangra meg azert nem akarok sokszor menni, mert nem bizonyitott, hogy karos-e vagy sem. Valoszinuleg persze a 2d nem az, de valamiert csak betiltottak itt a 3d/4d babamozit. CTG-re meg a nagyon magas pontatlansag miatt nem szeretnek jarni, meg egy szamomra nagyon megbizhato szakember azt mondta, hogy szulesig ok pl. nem is vegzik (Hollandia), mert rengeteg a fals diagnozis belole, ugyanaz az orvos egy teljesen mas napon kepes ugyanazt a leletet teljesen mashogy ertelmezni. Szoval azt csak nagyon indokolt esetben fogom engedni merlegeles utan. (Az elso gyerekkel mar a 23. hettol jartam ctg-re). A szivhangot es a mozgast szerencsere mashogy is meg lehet figyelni. De majd meglatjuk, mennyire tamogatoak ott, ahol szulni tervezek.
36 és 44 vagyok
Nálunk a név még nem eldöntött. Mi tudni akarjuk a nemét, fiúra van ötletünk (Ábel vagy Bálint), kislányra nincs még. Illetve nekem csomó tetszik, férjemnek kb. egy sem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!