Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki tudta meg most februárban...

Ki tudta meg most februárban (2019), hogy várandós?

Figyelt kérdés
Hogy érzitek magatokat? Milyen tüneteitek vannak?

2019. febr. 26. 14:37
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
Egyebkent ki hogy van? Tunetek?
2019. ápr. 7. 17:14
 32/51 anonim ***** válasza:

A 15. héten vagyok, pont tegnap írtam ki egy kérdést, mert elmúltak a tünetek.

Tusom, h ilyenkor már várható, de amíg nem érzem, h odabent van, tüneteim sincsenek, elég "ijesztő", de állítólag normális.

Remélem minden rendben van, mert ha igen, akkor tényleg ez a legélvezetesebb időszak.

Jövő hétre van időpontom.

De ezt leszámítva nagy a boldogság, megjött múlt héten a harmony teszt eredménye, minden rendben van és kislány 😍😍😍

Ti is csináltattatok vmilyen preana tesztet?

Nekem nagyon megnyugtató volt :)

Teensy

2019. ápr. 8. 07:45
 33/51 anonim ***** válasza:

En a 12. heten mar tukon ultem anno, hogy muljanak el a tunetek, mert mindenki azt mondta, hogy addigra elmulnak, a 14. het eleje korul multak el vegul.

En most a 9. hetnel tartok, hullamzo emelyges, neha erzekeny cicik, neha szurkalas-huzodas van meg, puffadas, meg foleg ez a savasodas, az nagyon rossz.

A tervem tovabbra is az, hogy eloszor 10 hetesen megyek, majd csak a 20. het korul, es kihagyunk mindenfele genetikai tesztet. A vervetelt vegul atgondoltam, es abba belemegyek, hogy megnezzek a HB erteket, de cukor- es egyebeket magamnak fogom csinalni. Meg talan lesz egy uh a 30. heten, de lehet, hogy nem, ctg-ket pedig teljesen szeretnem kihagyni, max. egy flowmetria, ha eljutok a 40. hetig. Szoval mi ilyen minimalban nyomjuk :D Engem csak stresszelne a sok vizsgalat, de elhiszem, hogy van, akit meg az nyugtat meg.

2019. ápr. 8. 08:48
 34/51 anonim ***** válasza:
Ja, es a nemet tovabbra sem akarom tudni, ferjem igen, ugyhogy ez erdekes lesz, ha kiderul, es o tudni fogja, en meg nem. Abban megegyeztunk, hogy a csaladnak nem fogja megmondani, ugyhogy csak o fogja tudni :D
2019. ápr. 8. 09:24
 35/51 anonim ***** válasza:

Hát, én örülök, h az orvostudomány itt tart és vannak vizsgálatok.

Mondjuk nekem fontos volt a teszt, mert nem tartottam volna meg, ha pozitív az eredmény.

2019. ápr. 8. 16:50
 36/51 anonim ***** válasza:
február végén teszteltem pozitívat, most elvileg a 11. hétben járok. Egyenlőre elég szörnyen vagyok, a héten táppénzre kellett mennem, pedig nyugis irodai munkám van, de egyszerűen nem jutok be, annyira rossz. Émelygek, hányok, szédülök, nem bírom a húst, mindent csak kívánok, aztán megenni nem tudom, nincs étvágyam, állandóan hányingerem van... Borzasztó. Remélem, olvasta a kicsi a szakkönyveket, és tudja, hogy 1-2 héten belül be kell fejeznie az ipari módszerekkel történő anya-kínzást. Ha megszületik, épp elég esélye lesz :D
2019. ápr. 9. 09:16
 37/51 anonim ***** válasza:
Sziasztok!8 és 20-as válaszoló vagyok.Szintén 11.hétben járok.Szerencsére nekem enyhe hányingerem van csak néha,de az is gyorsan elmúlik.Viszont sajnos 7.hétben volt egy kis barnázásom és azóta Utrogestan hüvelykapszulát használok.Szerencsére a baba szépen növekszik.😊
2019. ápr. 9. 20:30
 38/51 anonim ***** válasza:
1-es vagyok, en nagyon remeltem, hogy a hanyingert a gyomorsav okozza nalam, nagy remenyekkel vettem be a a ma beszerzett Gaviscont, hat kb ugyanugy emelyegtem utana is 🙄 Van, hogy ejjel is arra ebredek.
2019. ápr. 9. 21:50
 39/51 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Mi 2 hete csinaltattuk meg a Prena testet az legnagyobb csomagot, es mar az eredmenyt is megkaptuk miszerint minden minden a legnagyobb rendben van. A babu nemet is tudjak mar de csak a 12. het betoltese utan arulhatjak el, ugye, torveny, viszont 2 nap mulva mar ez is kiderul :) Mi szeretnenk tudni.

En kb 4-5 hete a halalomon vagyok. ugy kezdodott, hogy iszonyatosa hanyinger ami csak evesre tompul, de ez meg magaval hozta az embertelen puffadast is, raadasul kellemes kis szekrekedessel...De megtanultam okosabban enni, sokkal tobbszor szinte folyamatosan, de midig ragcsalok valamit (ami epp lemegy)- ha tehetem tobbnyire gyumolcs. Ami viszont szivas mert a legkisebb cukortol is (gyumiben ugye sok van) mar jon is elo az ekcemam.... hagyjuk is. 1,5 hete aztan tompult a dolog es napkozben mar 1-2 orakra jol voltam. Nalam a rosszulletek 1 oraval ebredes utan kezdodnek es estere durvulnak es tetoznek. A reggeli tuetmentes 1 ora maga a gyonyor :D sajnos 3-4 napja mintha kezdodone megint elorol, egesznap emelygek. ja es teszem hozza hanyni nem tudok :(

Egszenap zombi vagyok komoly alomkor jon ram neha delutan es akkor muszaj edolni.

Ti hiztatok mar? van mar pocak? En sajnos a legkevesbe idealis testemmel lettem varandos.Kezdosuly 75kg (175cm magas vagyok), jelenleg 79-en stagnalok 3 hete.Sportolni nem birok, ha nem lennek szarul akkor csinalnam, futnek ahogy eddig, de nem birok.

A savasodasra nekem a Salvus viz valt be (reggel-este fel-1 dl), illetve az emelygesre az, ha jeget szopogatok (fagyival kedztem, de annak nagyon csunya vege lett volna 9 honap alatt :D ).

Nalatok is van brutalis cici noves? Az enyem 80B-rol felmaszott 100 E-F-re es kezdek kiakadni. Parom persze orul, nekem viszont ugy erzem, hogy leszakad a mellkasom. Es azt mondjak , hogy meg csak ezutan jon a java :( :( En mar nem tudok sima ruhaboltban vasarolni. Semmibe se fer bele se a cicim se a hasam (63 cm-es derekboseg jelenleg 100cm-en all ).... Nalunk 2 het mulva lesz a genetikai UH, mar nagyon varom, mostmar igazi baba formaja lesz :) Mindennap imadkozom, hogy ennek a rosszulletes idonek legyen vege, kitartas neketek is!

2019. ápr. 10. 12:58
 40/51 anonim ***** válasza:
Nektek a 8. het utani ultrahangokon mozogtak a babak? Vagy aludtak?
2019. ápr. 10. 16:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!