Ki tudta meg most februárban (2019), hogy várandós?
Hat megertem. Itt a 41. heten, de legkesobb 41+3-on inditast szoktak javasolni, ami ugye meg mindig nem betoltott 42. En szuleteshazban gondolkodom, illetve itt van egy olyan lehetoseg, hogy bábákkal szulni, de a szobat a korhazban berlik, es ha kell, helyben van minden. Magyarorszagon otthonszulest valasztanek, vagy magankorhazat, bar utobbiaknal nagyon magas tudtommal a csaszaros rata, de talan csak mert sokan eleve azert mennek maganba. Allami korhazbol a kistarcsait, Szent Imret vagy esetleg a Szent Istvant valasztanam hatterkorhaznak, egyik baratnom utobbiban szult, hat probaltak surgetni, pedig gyorsan jott a baba, meg hatara fekvest javasolni, de kiallt magaert, es vegul igy beken hagytak, de azt mondta, nagyon kell tudnod, hogy mit akarsz, es mit nem :/
Az itteni korhazzal amugy jo volt a tapasztalatom, csak sajnos en is olyan tipus vagyok, mint sokan, hogyha mar egy picit is megzavarnak, az nagyon belepiszkalt a folyamatba.
Nade ez meg messze van :D
A nemet te szeretned majd tudni? Most van valamilyen megerzesed?
Illetve ti, mivel latom, azota jott meg valasz.
#8, nektek ez hanyadik honap?
Én
És nagyon szarul
Várom már hogy vége legyen
(pedig csak most kezdödött)
Hm, en maganban nem a csilivili szobak miatt meg extra ellatas miatt gondolkodom, hanem mert ugy szeretnek szulni, a sajat utememben ahogy csak termeszetesen lehetseges. Ezert szimpatikus a Karoly Robert, csak jot hallani rola es mellette van a Honved is. De azt hiszem a testveremet is beviszem magammal es akkor egyik doki se fog nekem csaszart inditani ha nem szukseges :)
persze, hogy erdele, hogy nalatok mi van, marmint a nemet. milyen megerzesre gondolsz?
En nem varom, hogy vege legyen, inkabb azt, hogy erezzem a babut bent es a poci novekedest is. persze kerdezzetek meg 2-3 het mulva :D, remelem nem fogom a wc deszkat nonstop majd :D
02.17 teszteltem halvány pozitívat, tegnap voltam orvosnál, de még csak petezsak van.
Nekem semmi tünetem nincs amit nagyon furcsállom és nagyon aggaszt is mert nekem ez sokadik terhességem (sajnos veteles es korai magzati halál is volt :() és mindig éreztem elejétől mellfeszulest, mindjárt megjon érzést most pedig semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!