Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti mikor voltatok először...

Ti mikor voltatok először orvosnál?

Figyelt kérdés

Ma egy hete teszteltem (két teszt) pozitívat. A Clearblue akkor 3+-t mutatott. Január 2-án jött meg utoljára és most pénteken megyek először dokihoz.

Szerintetek látni fog már valamit? Én még azt sem tudom elhinni, hogy terhes vagyok... ugye nem mutat csak úgy pozitívat a teszt? Egy éve várunk már babára. Annyira félek, hogy még sem vagyok az :(

2019. febr. 11. 10:17
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Rendben :) már tűkön ülök :(
2019. febr. 13. 09:04
 22/27 anonim válasza:
Nos, mi a helyzet kérdező? :)
2019. febr. 15. 12:18
 23/27 A kérdező kommentje:
Sziasztok, koszi az erdeklodest :) Nem csinalt ultrahangot mert hogy ne sugarozza foloslegesen...hetfon kell vizeletet leadnom es kedden lesz eredmenye es utana kell visszamennem de kertem masik orvoshoz maganba idopontot szerda 16:00 ra megyek oda es o mar csinal mindent. Kicsit csalodott vagyok, ha ezt tudom nem varok erre a dokira.
2019. febr. 16. 09:08
 24/27 anonim válasza:
:O hát ez érdekes....
2019. febr. 17. 08:29
 25/27 A kérdező kommentje:
Voltam dokinál és minden rendben van :) már van szív verése is :)
2019. febr. 25. 11:59
 26/27 anonim ***** válasza:

Január 3.-án volt még utoljára. De az enyém nem annyi, mint amennyinek az utolsó menstruáció állítja, mivel késöbb fogant egy héttel.

Te hány hetes vagy? Én most vagyok valódi 6hetes. Nemrég voltunk orvosnál akkor csak 5hetes lehetett mert csak petezsákot látott. 2hét múlva kell visszamenjek. Addígra ha minden rendben van, muszáj lesz látszania már.

2019. febr. 28. 14:09
 27/27 A kérdező kommentje:
Szia, bocsi nem lattam, hogy irtal. 11 hetes leszek szerdan :) te?
2019. márc. 17. 08:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!