Hány hetesen voltatok először orvosnál? Mikor volt először szívhang?
Figyelt kérdés
2017. máj. 10. 09:03
1/10 anonim válasza:
6+3 naposan voltam. Előtte nap teszteltem pozitívat, m egyszerre rohantam, mert nem volt ciklusom, így nagyon meglepett, hogy sikerült. Volt már szívhang.
3/10 anonim válasza:
5+5, akkor még nem volt, 7+1-nél már volt.
5/10 anonim válasza:
első baba: 5+5 hét, volt szívhang is.
második baba: 6+4 hét, csak petezsák, baba "mintha" látszódna. 10+4 héten mentem vissza, akkor már volt szívhang is. (Ez két különböző helyen, két különböző uh géppel. Szépen, egyformán fejlődő babákkal)
6/10 anonim válasza:
8 hetesen mentem először, már volt szivhang. 5 hetesen, rögtön a pozitív teszt után hívtam a nőgyógyászomat, aki azt mondta, hogy felesleges lenne előbb menni, mert ha nincs még szívhang, akkor utána mennem kell megint. Nekem ez nagyon szimpatikus volt, hogy nem csak a pénzre megy.
7/10 anonim válasza:
6+4 és nálunk is volt már szívhang.
8/10 anonim válasza:
Első baba: kerek 6 hetesen mentem, pulzálás látszott.
Második baba: 6+4 hetesen de pár nappal hosszabb ciklussal, éppenhogy látszott embrió, pulzálás azért sejthető volt.
9/10 anonim válasza:
13hét 4 naposan voltam először. Külföldön élünk. 12. hétig nem csinálnak semmit csak ha van valami probléma pl vérzés. Elég nehéz volt ilyen sokáig kibírni, de minden rendben ☺
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Papiron kerek 6hetes leszek, amikorra kaptam időpontot. :)
2017. máj. 10. 11:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!